Visual
Axflow jeugdtoernooi
asvdronten > Toernooien > Axflow jeugdtoernooi

Axflow jeugdtoernooi

tl_files/content_resources/Clubs/Logo's/Logo_asv Dronten.pngtl_files/content_resources/Sponsoren/Logo's/Axflow/logo_Axflow.jpg

 

AxFlow jeugdtoernooi

Door het succes van ons pupillentoernooi in de afgelopen jaren, organiseert asv Dronten dit jaar voor het 13e achtereenvolgende jaar een toernooi voor mini’s, JO6, JO7, JO8, JO9, JO10, JO11 en JO12 pupillen. Ook dit jaar mogen wij ons gelukkig prijzen met de sponsor AxFlow die het mede mogelijk maakt dit toernooi te organiseren. Het AxFlow toernooi organiseren wij op:

Zaterdag 15 juni 2019

  • Mini’s, JO6 en JO7 (leeftijd t/m 6 jaar) spelen 's morgens van 09.30 uur tot 12.30 uur* (max. 20 teams)

  • JO8 en JO9-pupillen spelen 's morgens van 08.30 uur tot 12.00 uur* (max. 55 teams)

  • JO10, JO11 en J012 pupillen spelen 's middags van 13.00 uur tot 16.30 uur* (max. 55 teams)

 

in te schrijven. Het toernooi kan uitstekend gebruikt worden als seizoensafsluiting maar ook om nieuwe selecties alvast aan elkaar te laten wennen. Voor alle deelnemende teams is er een beker en alle spelers krijgen een leuke attentie mee naar huis. De inschrijving voor het toernooi is vanaf vandaag geopend en sluit op 1 mei 2019. Vanwege de grote belangstelling hebben we vorig jaar teams moeten teleurstellen, schrijf u daarom snel in!

Inschrijven kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar: asvdeftoernooi@live.nl. Graag onder vermelding van de volgende gegevens: club, team(s), klasse (voorjaar 2019), contactpersoon met vermelding van e-mailadres en telefoonnummer. Voor de mini’s graag de leeftijd vermelden in plaats van de klasse.

Zodra u zich heeft aangemeld ontvangt u van ons een bevestiging van uw deelname. U ontvangt uiterlijk een week voor het toernooi informatie over o.a. aanvangstijden, speelschema en tegenstanders.

Mocht u vragen hebben dan kunt u zich wenden tot de toernooicommissie.

 

Graag tot ziens op 15 juni 2019!

 

Namens de toernooicommissie,

AxFlow jeugdtoernooi
Eefje Keulen

 

* Tijden kunnen na aanleiding van aanmeldingen, indeling en weersomstandigheden afwijken.
Alle deelnemende teams worden hierover vanzelfsprekend tijdig geïnformeerd.


 

tl_files/content_resources/Sponsoren/Logo's/Axflow/logo_Axflow.jpg


 

De jeugd heeft de toekomst!

Hoofdsponsor AxFlow BV uit Lelystad steunt voor het tweede op een volgende jaar dit jaarlijks terugkerende sportevenement voor de jeugdige voetbaltalenten in en om Flevoland! AxFlow richt zich bij maatschappelijke sportprojecten speciaal op de jeugd. De toekomst van de sport – maar misschien wel belangrijker – de toekomst van de maatschappij. Sport en bewegen verbeteren de gezondheid en vergroot de samenhang in en de binding met de maatschappij. Dat is de kern van onze sportsponsoring en de gedachte achter het AxFlow jeugdtoernooi.

Over AxFlow

AxFlow is een technische handelsonderneming gespecialiseerd in de verkoop van positieve verdringerpompen, roerwerken, doseerapparatuur en complete installaties voor de vloeistof verwerkende industrie. Onze producten en totaaloplossingen hebben onopgemerkt een zeer belangrijke rol in het productieproces van vele producten die u als consument dagelijks gebruikt/verbruikt, zoals voedingsmiddelen, schoon water, cosmetica, en brandstoffen.

Zo zorgen onze producten voor de filtratie van een koud Heineken biertje, dankzij onze installatie bestaat de tandpasta van Aquafresh uit drie kleuren die niet in elkaar overlopen en blijft er geen laagje olie op de Calvé pindakaas staan.

AxFlow in Flevoland

Het van oorsprong Zweedse bedrijf zit nu in 25 Europese landen. De Nederlandse organisatie speelt een sleutelrol, o.a. omdat hier ook het Europees Distributie Centrum en AxFlow Systems (engineering) zijn gevestigd.

De afgelopen jaren zijn de verschillende Flevolandse vestigingen samengebracht op één centrale locatie aan de Pascallaan in Lelystad. Ondernemen vanuit één centrale vestiging zorgt voor synergie. Het stelt AxFlow in staat om de bedrijfsprocessen verder te optimaliseren en onze zeer gewaardeerde klanten nog beter van dienst te zijn. Daarnaast zet AxFlow een grote stap voorwaarts in maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.

Sociale betrokkenheid met Flevoland heeft AxFlow hoog in het vaandel. AxFlow is dan ook zeer trots op het hoofdsponsorschap van het AxFlow jeugdtoernooi. Ze ziet uit naar de sportieve en sociale groei van alle jeugdige voetbaltalenten die de dit jaar en de komende jaren deelnemen aan het AxFlow jeugdtoernooi.

AxFlow wenst alle spelers, de begeleiding, vrijwilligers en organisatie veel plezier en sportiviteit toe tijdens het AxFlow jeugdtoernooi 2017!

 

AxFlow BV

www.axflow.nl

Share |