Visual
G-toernooi
asvdronten > Toernooien > G-toernooi

G-toernooi

tl_files/content_resources/Clubs/Logo's/Logo_asv Dronten.pngtl_files/content_resources/Sponsoren/Logo's/ING/logo_ING_250x76.jpg


ING G-toernooi

Stel je voor dat je op het hoofdveld staat. Jouw hand op je hart, terwijl je het volkslied uit volle borst zingt. Langs de kant staan familieleden te juichen. Dat deden ze ook toen je over de rode loper het veld opliep. Je voelt de opwinding en de spanning van het toernooi en geniet van alle aandacht…

Dit jaar organiseert asv Dronten voor de tweede keer een toernooi voor G-teams. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit bijzondere evenement waar alle voetballers als een VIP onthaald worden. Het ING G-toernooi was vorig jaar een groot succes. Dit jaar willen wij er minstens zo’n groot succes van maken. Het toernooi vindt plaats op:

Zaterdag 16 juni 2018

We beginnen om 9.00 uur met koffie, thee en limonade waarna de VIP-ceremonie inclusief het volkslied start op het hoofdveld. Daarna kunnen alle deelnemers hun spieren opwarmen tijdens de warming up. Nadat de teams in de watten zijn gelegd gaan de wedstrijden van start. Het toernooi zal verdeeld worden in een junioren- en senioren poule en duurt tot ± 15.30 uur.

Tussen de middag verzorgen wij een barbecue buffet en wat te drinken voor ieder team en de leiding (max. 3 personen). Daarnaast is het altijd gezellige en sfeermakende Dronter Piratenkoor aanwezig tijdens de lunch, dus zing, dans en eet lekker mee.

Het VIP toernooi vormt een prachtige afsluiting van het seizoen. Alle deelnemende teams ontvangen een beker en alle spelers een attentie.

Schrijft u ook uw G-team in voor dit geweldige ING G-toernooi? De inschrijving voor het toernooi is vanaf vandaag geopend en sluit op 1 juni 2018. Wij willen maximaal 20 teams laten deelnemen, dus stuur snel een e-mail naar: g-team@asvdronten.nl.

Graag onder vermelding van de volgende gegevens:

  • club, senioren/jeugd
  • aantal spelers en aantal leiding (i.v.m. buffet)
  • contactpersoon met vermelding van e-mailadres en telefoonnummer.

Zodra u zich heeft aangemeld ontvangt u van ons een bevestiging van uw deelname. U ontvangt uiterlijk een week voor het ING G-toernooi informatie over o.a. aanvangstijden, speelschema en tegenstanders. Mocht u vragen hebben dan kunt u zich wenden tot de toernooicommissie.

Graag tot ziens!

Namens de toernooicommissie,


ING G-toernooi
Corline de Roon, Daniëlle Top en Elisabeth Buikema 

Share |