Visual
Activiteiten
asvdronten > Supporters > Activiteiten

Steef One Band na de wedstrijd tegen ESC


2 maart 2013

Zaterdagmiddag 2 maart, tijdens de nazit  van de  voetbalwedstrijd asv Dronten – ESC  zal de  zanger Steef  op uitnodiging van de supportersvereniging asv Dronten  een optreden verzorgen in het clubhuis “de “Spil”.

tl_files/content_resources/images/Supportersvereniging/2013-03-02_Steef_IMG_2704.jpg

Steef, een bekende zanger uit Hattem, begeleid zichzelf op het keybord en  is een vertolker van het populaire Nederlandse lied. Zijn optredens op feesten en partijen worden gekenmerkt door een hoge mate van gezelligheid. Op zijn repertoire staan  o.a.  nummers van Jan Smit, Frans Bauer, Jannes en Andre Hazes. Het optreden van “Steef one-man band”  begint, na afloop van de voetbalwedstrijd, om ca 16.15 uur.

tl_files/content_resources/images/Supportersvereniging/2013-03-02_Steef_IMG_2707.jpg

Naast het optreden van Steef  is er tijdens de populaire “derde helft”  in het clubhuis “de Spil”natuurlijk ook het gebruikelijke Rad van Fortuin, met als vanouds weer lekkere prijzen.

De aanvang van de  wedstrijd asv Dronten – Elburger Sportclub is om 14.30 uur.

Dick de Boer winnaar klaverjasmarathon!


5-jan-2013

De supportersvereniging asv Dronten heeft traditiegetrouw zaterdag de klaverjasmarathon georganiseerd. Er hadden zich 40 deelnemers aangemeld. Er werd met vuur en plezier gestreden om de prijzen. Na 8 boompjes, waarbij de laagste boom niet werd meegeteld, was Dick de Boer de grote winnaar. Hij kaartte ruim 1000 punten meer bij elkaar dan nummer twee. De volledige uitslag was:

1e Dick de Boer 13269 ptn
2e Fred vd Brakel 12262 ptn
3e Dirk Drogt 12239 pnt
4e Roelie Bouwer 11956 pnt
5e Wouter Drogt 11932 pnt
6e Wim Harleman 11931 pnt
7e Lowie Stam 11864 pnt

  De poedelprijs was voor Bert Trompetter.

Aan het einde van de marathon werd de barbezetting, Gerda en Baukje, de hulpen bij het kaarten, Roelie en Jetske, bedankt voor hun medewerking.

tl_files/content_resources/images/Supportersvereniging/marathonklaverjassen/2013-01-05_mk_2012-01-05_mk_Winnaar Dick de Boer copy.jpg
winnaar Dick de Boer ontvangt de overwinningskussen...

 

tl_files/content_resources/images/Supportersvereniging/marathonklaverjassen/2013-01-05_mk_2012-01-05_mk_deelnemers copy.jpg

tl_files/content_resources/images/Supportersvereniging/marathonklaverjassen/2013-01-05_mk_2012-01-05_mk_jong en oud copy.jpg

tl_files/content_resources/images/Supportersvereniging/marathonklaverjassen/2013-01-05_mk_2012-01-05_mk_catering copy.jpg

Supportersvereniging schenkt €500


2-jan-2013

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van asv Dronten heeft de Supportersvereniging €500,- geschonken aan de organisatie van de jeugdvoetbalkampen van asv Dronten.

Wout Sleurink, die het voetbalkamp deze zomer voor de 1e keer op het asv Dronten sportpark zal organiseren, was in zijn nopjes met de financiële bijdrage van de Supportersvereniging asv Dronten. 
Het geld zal  o.a. worden gebruikt om de aanloop/opstart investeringen voor het voetbalkamp mee te bekostigen. Samen met de inkomsten van de Nieuwjaarsloop en andere sponsoring wordt zo geprobeerd de kosten voor de deelnemers van het voetbalkamp zo laag mogelijk te houden.

Het is de laatste jaren een goed gebruik dat de Supportersvereniging asv Dronten tijdens de Nieuwjaarsreceptie een bijdrage schenkt aan een activiteit of commissie van asv Dronten. Dankzij de bijdrage van de Supportersvereniging asv Dronten kon o.a. het speeltuintje worden gerealiseerd en kon de klussenclub een kolomboormachine aanschaffen.

Mensen die lid willen worden van de Supportersvereniging kunnen dit doen door het inschrijfformulier, dat te vinden is op www.asvdronten.nl/supporters, in te vullen en op te sturen naar de Supportersvereniging asv Dronten of om deze in de groen/witte doos op de bar in het clubhuis “de Spil” te deponeren.

Oudejaarsklaverjassen druk bezocht


29-dec-2012

Het traditionele oudejaarsklaverjassen, dat  door de Supportersvereniging asv Dronten wordt georganiseerd, is vrijdagavond druk bezocht.

Maar liefst 36 personen waren aanwezig in het clubhuis “de Spil” voor  de jaarlijkse klaverjasavond tussen de kerstdagen en oudjaarsavond en werden ontvangen met koffie en oliebollen.

tl_files/content_resources/images/Supportersvereniging/2012-12-28_SAM_0381.jpg

De organisatie had negen tafels klaar staan om de drie boompjes te kaarten. Nadat de punten bij elkaar opgeteld waren kon Dirk Sijtsma namens de Supportersvereniging asv Dronten de prijswinnaars bekend maken.                                            

Uitslag: 

1e prijs 5750 pnt   Betty Winkelman.
2e prijs 5609 pnt   Frans Guit
3e prijs 5485 pnt   Aad Bos
4e prijs 5453 pnt   Dirk Drogt
5e prijs 5297 pnt   Ap van de Vliet
6e prijs 5290 pnt   Tjeerd Speerstra 

tl_files/content_resources/images/Supportersvereniging/2012-12-28_SAM_0377.jpg

                                                                                                                                                                                                                                                                   De Supportersvereniging asv Dronten wil Roelie Bouwer, Jetske Veldman, Willem Okhuijzen en Kina Janssen bedanken voor hun inbreng op deze bijzondere gezellige avond waar de kaartliefhebbers onder het genot van een hapje en een drankje een kaartje konden leggen in het clubhuis “de Spil”.

tl_files/content_resources/images/Supportersvereniging/2012-12-28_SAM_0384.jpg

Op zaterdag 5 januari 2013 van 10.00 uur tot 16.00 uur organiseert de Supportersvereniging asv Dronten een klaverjasmarathon. Aanwezig voor 9.30 uur.  

Opgave voor 5 januari per mail aan supportersvereniging@asvdronten.nl

Gezellige bingoavond


25-nov-2012

De bingoavond van de Supportersvereniging asv Dronten, die afgelopen vrijdagavond in de het clubhuis “de Spil” is gehouden, is succesvol verlopen.

Er werden 3 rondes Bingo gespeeld waarmee een aantal mooie prijzen waren te winnen. Per ronde kreeg men 1 bingo formulier gratis en men kon de overige bingo formulieren bijkopen.

De ca. 20 aanwezige bingospelers/sters  konden tussen de diverse rondes door genieten van een hapje en een drankje van de barman Willem Okhuijsen .

Om  half elf  kwam er een einde aan een gezellige avond voor de leden van de Supportersvereniging asv Dronten.

Nieuwe overeenkomst tussen voetbalvereniging en supportersvereniging


30-jun-2012

Op de dag dat asv Dronten het feest ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum vierde is ook de nieuwe overeenkomst tussen de voetbalvereniging asv Dronten en de Supportersvereniging asv Dronten getekend.

Dit was nodig omdat de vorige overeenkomst slechts  geldig was tot 1 januari 2012. In de nieuwe overeenkomst zijn o.a.  het gebruik van de accommodatie en de activiteiten van de Supportersvereniging opgenomen.

Zowel  André Aasman, voorzitter van de voetbalvereniging, als Albert Bleijenberg, voorzitter van de Supportersvereniging, hebben veel vertrouwen in de toekomst en hebben daarom een overeenkomst voor onbepaalde tijd getekend.

 

 tl_files/content_resources/images/Supportersvereniging/2012-06-30_ContractOndertekening_IMG_6285.jpg

 

De Supportersvereniging asv Dronten probeert d.m.v. verkoop van loten bij de thuiswedstrijden van het 1e elftal en het Rad van Fortuin tijdens de 3e helft financiële middelen te vinden waarmee men o.a. activiteiten van de leden van asv Dronten op het eigen sportpark kan ondersteunen. De afgelopen jaren kon het E- en F-pupillen toernooi, het mix toernooi, de dames/meisjes promotiedag en het toernooi voor lagere senioren al op een financiële bijdrage van de Supportersvereniging asv Dronten rekenen. Ook de jubileumcommissie voor het 50 jarig jubileum van asv Dronten was zeer content dat de Supportersvereniging de hoofdprijs, een reischeque  van  3000 euro, beschikbaar stelde voor de jubileumloterij “Schijt je Rijk”.

Daarnaast organiseert de Supportersvereniging asv Dronten enkele activiteiten voor de eigen leden zoals de voor- en najaarsbingo en het kaarten tijdens de winterperiode.

Een lidmaatschap van de Supportersvereniging asv Dronten kost slecht 1,50 euro per maand en nieuwe leden kunnen zich opgeven via supportersvereniging@asvdronten.nl 

 tl_files/content_resources/images/Supportersvereniging/2012-06-30_ContractOndertekening_IMG_6287 copy.jpg


16-feb-2012

Jubileumloterij “Schijt je Rijk”

Algemeen.

Op 25 juni 2012 bestaat asv Dronten 50 jaar. Ter gelegenheid van dit 50-jarig bestaan worden er het gehele jaar diverse activiteiten georganiseerd. De eerste activiteit vond plaats op maandag, 13 februari 2012, toen niemand minder dan toptrainer Co Adriaanse zijn ervaringen en visie op het Nederlandse voetbal deelde met de leden van asv Dronten.

Jubileumloterij.

Om bij te dragen in de kosten van de activiteiten wordt er ook een jubileumloterij georganiseerd met als prachtige titel “Schijt je Rijk”. De verloting vindt plaats op zaterdag, 30 juni 2012, vanaf 18.00 uur. Plaats van handeling het hoofdveld van ons sportcomplex. Iedereen is welkom en kan persoonlijk bij de “trekking” aanwezig zijn.

Hoe werkt het.

Het hoofdveld is, via het GPS-systeem, van reclamebord tot reclamebord verdeeld in 6.969 vakken, kavels genaamd. Iedere kavel heeft een uniek nummer, dit nummer correspondeert met het lotnummer. Er zijn dus ook 6.969 loten. Elk lot kost 2 euro. De nummers van de kavels zijn willekeurig verdeeld over het gehele veld.

De trekking.

Hoe vindt de trekking plaats? Op zaterdag, 30 juni 2012, om 18.00 uur begint de trekking. Er worden op het hoofdveld twee koeien losgelaten. Het is de bedoeling dat deze koeien schijten op het hoofdveld. De plaats waar wordt gescheten is bepalend voor de trekking en dus voor de winnaars. Via het GPS-systeem wordt exact bepaald op welke kavel de koeien hebben gescheten. Die kavel heeft een nummer dat correspondeert met een lotnummer en dus met de winnaar.

De kavel waarop één van de twee koeien, als eerste, schijt wordt middels het GPS-systeem, vastgesteld door de commissie die de loterij organiseert. Op het aan deze kavel gekoppelde lotnummer valt de hoofdprijs. Op acht gekoppelde loten van de omliggende kavels vallen de troostprijzen. De eerste prijs valt op het lot behorende bij het kavelnummer waarop de tweede koe heeft gescheten.

Prijzen.

Er is een hoofdprijs, een eerste prijs en er zijn acht troostprijzen.

Hoofdprijs 
Een reischeque ter waarde van € 3.000,00
1e prijs Een iPad
Troostprijzen 2 x een waardebon voor een Welnesscentrum
  2 x een Hotelbon
  2 x een Wii
  2 x een Speakerdoc voor een iPod of iPhone

De hoofdprijs is geschonken door de Supportersvereniging van asv Dronten. Een geweldig gebaar, waarvoor onze bijzondere dank. De rest van de prijzen worden betaald uit de opbrengst van de verloting.

 

Loten.

De loten kosten 2 euro per stuk. De verkoop van de loten is inmiddels gestart. Alle spelers van de teams, de commissieleden, coördinatoren, kaderleden, businessclub, het algemeen en dagelijks bestuur en verder iedereen die namens asv Dronten optreedt wordt ingeschakeld bij de verkoop van de loten. Er wordt contact met u opgenomen.

Loterijcommissie.

De loterijcommissie bestaat uit de leden Dirk Sijtsma, Cees Brands en Tjeerd Speerstra.

Reglement van de verloting.

Op de website van asv Dronten vindt u ook het wedstrijdreglement van de jubileumloterij. Volledigheidshalve wordt daarnaar verwezen.

tl_files/content_resources/images/2011-2012/asv Dronten 50 jaar/Co Adriaanse/IMG_1751.jpg
de Loterijcommissie met Supporterverenigings voorzitter Albert Bleijenberg

Jubileumloterij “Schijt je rijk” hing aan een zijden draadje


19-jun-2012

Op 13 februari 2012 is de subcommissie jubileumloterij “Schijt je rijk” aan de slag gegaan. Onder het motto van “vele handen maken licht werk” hebben we  alle 140 boekjes met in totaal 6969 loten kunnen uitzetten bij bestuursleden, seniorenteams, juniorenteams, leiders, barmedewerkers, leden, coördinatoren pupillenteams , enz. Als subcommissie waren we blij met zoveel support.

Helaas werden we in mei geconfronteerd met een groot probleem. In de landelijke pers zoals, Telegraaf en Algemeen Dagblad,  kwam het bericht dat in Leiden een dergelijke loterij een flink probleem opleverde. Wat was het geval?  Op de dag van “trekking” werd een koe op het door honderden toeschouwers omzoomd veld losgelaten. Iedereen was in afwachting van de vlaai.  De vlaai liet echter op zich wachten. Verbaasd zagen de toeschouwers dat voor hun neus een kalf werd geboren.

Nadat wij als subcommissie jubileumloterij hier kennis van hadden genomen is er terstond overleg gevoerd met de “leverancier” van de koeien.  In onderling overleg is toen besloten dat Cees Brands, als vertegenwoordiger van de “Schijt je Rijk” commissie, ter plaatse een onderzoek  zou uitvoeren.  Uit dit onderzoek is gelukkig gebleken dat de schijt je rijk koeien niet zwanger zijn, en dat op 30 juni deze jubileumloterij “Schijt je rijk” door zal gaan.                 Op dit moment zijn er va 5400 loten verkocht. Een aantal boekjes moeten nog ingeleverd worden. Toch zijn er nog loten. Om voor de laatste loten in aanmerking te komen kan men contact opnemen met Dirk Sijtsma van de commissie “Schijt je Rijk” tel. 0321-314593. De loten kosten 2 euro per stuk en er zijn prachtige prijzen te winnen zoals hoofdprijs Want dat is een reischeque van maar liefst 3000,- euro .

De subcommissie jubileumloterij “Schijt je rijk”.

Cees Brands, Tjeerd Speerstra, Dirk Sijtsma.

100ste lid heeft zich aangemeld en optreden smartlappenkoor

Op de algemene ledenvergadering van de Supportersvereniging asv Dronten was de teller op 99 leden blijven steken. Maar inmiddels is de magische grens van honderd leden.

De Supportersvereniging wilde dit heugelijke feit niet ongemerkt voorbij laten gaan en na de thuiswedstrijd van asv Dronten tegen DOSK werd dan ook Louwe Smit als 100e lid in het zonnetje gezet. Van de Supportersvereniging asv Dronten kreeg het 100e lid de felicitaties en een originele groen-witte asv Dronten sjaal omgehangen. De Supportersvereniging hoopt dat veel Drontenaren het voorbeeld van Louwe Smit zullen volgen door de ingevulde aanmelding in de groen-witte doos op de bar in deponeren.

tl_files/content_resources/images/Supportersvereniging/100ste_lid-IMG_6456.jpg
Louwe Smit krijgt de supporterssjaal omgehangen door Albert Bleijenberg

Tevens werd de derde helft na de wedstrijd door een smartlappenmeezingfestifal opgevrolijkt. Het door de Supportersvereniging asv Dronten uitgenodigde smartlappenkoor “Een lach en een traan” bracht met veel enthousiasme de bekende Nederlandse meezingers, zoals: Als de nacht verdwijnt, Rode Rozen, Veel bittere tranen en Mijn wiegie was een stijfselkissie, e.d. Na de pauze trad het koor op als “de Jantjes” en kwamen de liedjes zoals: ‘k Heb rode en witte radijs, Daar komen de Jantjes, Tulpen uit Amsterdam en de Woonboot aan de beurt. Door de vele aanwezige supporters, die door de overwinning op DOSK toch al enthousiast waren, werden de liedjes luidkeels meegezongen .

tl_files/content_resources/images/Supportersvereniging/Smartlappenkoor-IMG_6443.jpg

 

tl_files/content_resources/images/Supportersvereniging/Smartlappenkoor-IMG_6451.jpg


De supportersvereniging asv Dronten kijkt met genoegen terug op een zeer geslaagde zaterdagmiddag in het clubhuis “de Spil”.

____________________________________________________________________________

Meezingmiddag met het smartlappenkoor “Een lach en een traan”

Op initiatief van de supportersvereniging asv Dronten wordt er zaterdagmiddag 20 november 2010, na de competitiewedstrijd  asv Dronten tegen DOSKampen, een smartlappen meezingfestival georganiseerd in “de Spil”, het clubhuis van asv Dronten.

Medewerking aan dit evenement wordt verleend door het smartlappenkoor “Een lach en een traan” uit Dronten, die tweemaal een half uur zullen optreden. De teksten van de smartlappen worden geprojecteerd op een groot scherm, zodat de supporters, spelers/sters en andere  aanwezigen de liederen uit volle borst mee kunnen zingen. Op het repertoire staan onder andere nummers van Frans Duijts, Jan Smit en Frans Bauer.  Ook zullen  natuurlijk de nummers van Andre Hazes en de echte smartlappen niet ontbreken. Na de pauze zal het smartlappenkoor optreden als “de Jantjes” en  ook het Amsterdamse repertoire ten gehore brengen.

Aanvang van het evenement is om ca. 16.45 uur en in de pauze zal zoals gebruikelijk weer aan het Rad van Fortuin worden gedraaid, waar weer gezellige prijzen zijn te winnen.

___________________________________________________________________________________

Ledenvergadering

De algemene ledenvergadering van de supportersvereniging is goed bezocht. In zijn openingwoord moest de voorzitter melden dat het net niet gelukt was om het 100e  lid in te schrijven, maar dat de teller voorlopig was blijven steken op 99 leden. Verwacht wordt dat de mijlpaal van 100 leden binnenkort zal worden behaald.

Ongeveer 25 leden waren aanwezig op de eerste ledenvergadering van de vereniging die nu ongeveer een jaar bestaat. Het bestuur van de supportersvereniging had Inne Schotanus, de trainer van de hoofdmacht van asv Dronten, uitgenodigd voor een nadere kennismaking en om iets over het voetbal te vertellen en over zijn doelen bij asv Dronten. Ook konden de aanwezigen de trainer vragen stellen, waar dan ook gretig gebruik van werd gemaakt. Verder gaf Jannes Nieuwhof, de penningmeester van de supportersvereniging, een inzicht in de financiële situatie en werd  de begroting voor het komend jaar vastgesteld. Ook kwamen de activiteiten van afgelopen jaar  en het komend seizoen aan de orde, zoals het entertainment na afloop van de thuiswedstrijden van het 1e elftal. Binnenkort zal er een DJ zijn om de aanwezigen in de kantine “de Spil”te vermaken. Op 20 november  staat er een smartlappen meezingmiddag  op het programma met medewerking van het smartlappenkoor “Een lach en een traan”. Ook kunnen de supporters binnenkort weer een keer met de bus naar een uitwedstrijd. Afgesproken werd verder dat het bestuur van de supportersvereniging de mogelijk zal onderzoeken om  een activiteit te organiseren voor alleen de leden van de supportersvereniging asv Dronten.   

Ook zal worden gekeken naar de mogelijkheid  om te kaarten tijdens de winterstop. Nadat de voorzitter de vergadering had gesloten werd er voor de aanwezigen nog een keer met het Rad van Fortuin gedraaid met enkele mooie prijzen.

____________________________________________________________________________________

Supportersvereniging asv Dronten start actie “Laat je zien”

De supportersvereniging asv Dronten start  vrijdagavond 15 oktober de actie “Laat je zien”. De actie houd in dat er reflecterende  knipperlichten worden uitgedeeld aan de jeugd van de voetbalvereniging.

De supportersverenging asv Dronten wil dat de jeugd beter zichtbaar is als men b.v. ’s avonds op de fiets of lopend naar de trainingen op het Burgemeester Dekker sportpark gaat. Aan de jeugd van F- pupillen tot en met de C- junioren worden de reflecterende knipperlichten uitgedeeld.
De knipperlichten zijn voorzien van de opdruk “supportersvereniging asv Dronten” en kan aan de tas of jas bevestigd worden.
Vrijdagavond, bij het begin van de C-1000 voetbalplaatjes actie op het sportpark van asv Dronten, zal ook de actie “laat je zien“ omstreeks 18.00 uur van start gaan .
Tevens zal de supportersvereniging een kraam  bemensen waar ouders en andere belangstellenden lid kunnen worden van de supportersvereniging  asv Dronten. Het lidmaatschap kost € 1.50 per maand.

____________________________________________________________________________________

Dweilorkest bij asv Dronten - Go Ahead Kampen

2 oktober 2010

Op uitnodiging van de supportersvereniging asv Dronten zal het dweilorkest de Toestebolten zaterdag a.s  tijdens de derby in de 1e klasse D van asv Dronten tegen Go Ahead Kampen  voor een spetterend optreden zorgen .

De Toestebolten zijn een onderdeel van de Broederband uit Kampen en treden veel op bij braderieen, feesten en andere evenementen waar men voor extra sfeer zorgt. De Toestebolten zullen optreden een uur voor aanvang van de wedstrijd en in de rust van het duel  en er wordt dus een opperbeste stemming verwacht op het prachtige pleintje voor het clubhuis “de Spil”.              

Aanvang van de wedstrijd is 18.00 uur.

__________________________________________________________________________

Share |