Visual
G-voetbal
asvdronten > Teams > G-voetbal

G voetbal

asv Dronten maakt start met G-voetbal

 

asv Dronten heeft haar voetbalactiviteiten uitbreiden met G-voetbal. Het past binnen het beleid van de vereniging om het voor iedereen mogelijk te maken om de voetbalsport te beoefenen. Daarnaast is het volgens de club een welkome aanvulling op het sportaanbod in de Gemeente Dronten.

Het G-voetbal bij asv Dronten richt zich op de jeugd van 6 t/m 18 jaar die door een verstandelijke en/of lichamelijke beperking belemmerd is in zijn bewegingsmogelijkheden. Daardoor is het voor deze jeugd vaak niet mogelijk om mee te doen aan een reguliere competitie.

Het uitgangspunt voor de trainingen is dat elke G voetballer wordt benaderd als individu. De een kan meer dan de ander, hierop wordt ingespeeld tijdens de training. Daarnaast is het belangrijk dat een G voetballer niet alleen lid wordt van een club om te voetballen, maar dat de sociale contacten ook een belangrijke rol spelen. Daarnaast moet iedere speler vooral plezier in het spel beleven en binnen hun eigen mogelijkheden presteren.

Iedere dinsdag van 18.00 uur tot 19.00 uur wordt er op het kunstgras van asv Dronten een training afgewerkt.

Een speler mag drie keer gratis meedoen om te kijken of het bevalt voordat ze lid moeten worden. Wel moet vooraf worden doorgegeven als iemand mee wil trainen.

Bij de opgave wordt gevraagd welke mogelijkheden uw zoon of dochter heeft en waar rekening mee moet worden gehouden tijdens de training. Wilt u meer informatie of uw zoon of dochter opgeven voor G-voetbal?

Stuur dan een email aan psonnemans@hotmail.com

 


Share |