asvdronten > Nieuws > Nieuws

asv Dronten: AXFLOW toernooi 15 juni 2019

2019-02-20 19:26

tl_files/content_resources/Clubs/Logo's/Logo_asv Dronten.png


         

 

tl_files/content_resources/Sponsoren/Logo's/Axflow/logo_Axflow.jpg

AxFlow jeugdtoernooi

Door het succes van ons pupillentoernooi in de afgelopen jaren, organiseert asv Dronten dit jaar voor het 13e achtereenvolgende jaar een toernooi voor mini’s, JO6, JO7, JO8, JO9, JO10, JO11 en JO12 pupillen. Ook dit jaar mogen wij ons gelukkig prijzen met de sponsor AxFlow die het mede mogelijk maakt dit toernooi te organiseren. Het AxFlow toernooi organiseren wij op:

 Zaterdag 15 juni 2019

  • Mini’s, JO6 en JO7 (leeftijd t/m 6 jaar) spelen 's morgens van 09.30 uur tot 12.30 uur* (max. 20 teams)
  • JO8 en JO9-pupillen spelen 's morgens van 08.30 uur tot 12.00 uur* (max. 55 teams)
  • JO10, JO11 en J012 pupillen spelen 's middags van 13.00 uur tot 16.30 uur* (max. 55 teams)

Hierbij nodigen wij u uit om één of meerdere teams van uw vereniging voor het AxFlow jeugdtoernooi in te schrijven. Het toernooi kan uitstekend gebruikt worden als seizoensafsluiting maar ook om nieuwe selecties alvast aan elkaar te laten wennen. Voor alle deelnemende teams is er een beker en alle spelers krijgen een leuke attentie mee naar huis. De inschrijving voor het toernooi is vanaf vandaag geopend en sluit op 1 mei 2019. Vanwege de grote belangstelling hebben we vorig jaar teams moeten teleurstellen, schrijf u daarom snel in!

Inschrijven kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar: asvdeftoernooi@live.nl. Graag onder vermelding van de volgende gegevens: club, team(s), klasse (voorjaar 2019), contactpersoon met vermelding van e-mailadres en telefoonnummer. Voor de mini’s graag de leeftijd vermelden in plaats van de klasse.

Zodra u zich heeft aangemeld ontvangt u van ons een bevestiging van uw deelname. U ontvangt uiterlijk een week voor het toernooi informatie over o.a. aanvangstijden, speelschema en tegenstanders.

Mocht u vragen hebben dan kunt u zich wenden tot de toernooicommissie.

Graag tot ziens op 15 juni 2019!

Namens de toernooicommissie,
AxFlow jeugdtoernooi

Eefje Keulen

*   Tijden kunnen na aanleiding van aanmeldingen, indeling en weersomstandigheden afwijken.
Alle deelnemende teams worden hierover vanzelfsprekend tijdig geïnformeerd.

Ga terug

Share |