asvdronten > Nieuws > Nieuws

asv Dronten gooit een nieuwe frisse wind door 'de as’

2019-02-22 14:04

Na opnieuw een verliespartij, zijn er geen excuses meer bij asv Dronten. Wil asv Dronten het vege lijf nog redden, dan zal er zaterdag gewonnen moeten worden van medeconcurrent voor degradatie DZC '68.
De oud club van de gebroeders Luuk en Siem de Jong, wist afgelopen zaterdag knap te winnen van vv Hierden en de stemming zal dus opperbest zijn in het Doetinchemse kamp.

Bij asv Dronten deed zich ineens de mogelijkheid voor zich te versterken met twee spelers. Oude bekende Dennis van Vuuren bood zijn diensten aan en daarnaast wilde PEC-belofte Maxim van der Meer asv Dronten graag helpen om uit het diepe dal te klimmen.

Alle complimenten ten spijt wil het asv Dronten maar niet lukken om wedstrijden in winst om te zetten en dan is het logisch, dat het een beetje gaat rommelen, dat is inherent aan een grote club als asv Dronten!

Hopelijk, dat er met de nieuwe spelers een frisse wind gaat waaien door de selectie en deze frisse wind omgezet kan gaan worden in een inhaalrace tot behoud van een plek in de 1e klasse!

Ga terug

Share |