asvdronten > Nieuws > Nieuws

asv Dronten: Het Groene Hart ……….

2019-01-23 05:34

Het Groene Hart, het nieuwe, overkoepelende orgaan binnen asv Dronten, is in het leven geroepen met als doel om de communicatie c.q. samenwerking tussen de verschillende commissies onderling te optimaliseren. Binnen het ‘Hart’ is er geen scheiding meer tussen jeugd en senioren.

Het Groene Hart heeft oog voor alle spelers. Voor iedere leeftijdscategorie komt er een aanspreekpunt. Ook de Groentjes, de breedtesport, de vrouwen, de keepers en scouting hebben een plek in deze commissie van asv Dronten. Het samenvoegen van alle geledingen moet resulteren in een optimale samenwerking.

Overleg vindt om de 6 weken plaats, waarbij van elke afgevaardigde wordt verwacht een evaluatie te geven over de afgelopen periode. Door tevens ruimte te bieden aan onderling overleg en/of tussentijdse hulp vanuit andere commissies is er sprake van korte communicatielijnen en zal als gevolg daarvan de onderlinge saamhorigheid duidelijk worden vergroot.

Let wel: de thans aanwezige commissies zullen gewoon in tact blijven en derhalve als zodanig niet vervangen worden door Het Groene Hart.

Samenstelling tot dusver als volgt:

Voorzitter/bestuurslid voetbaltechnische zaken

Vacant

Technisch Coördinator Senioren 1/2

Vacant

Coördinator Breedtesport Senioren

Vacant

Technisch Coördinator Vrouwen/Meisjes

Daniëlla van der Hoek

Hoofd Jeugdopleiding

Wilko Braam

Technisch Coördinator Bovenbouw (JO19 t/m JO13)

Wim Hagenbeek

Technisch Coördinator Onderbouw (JO12 t/m JO8)

Jos Braam

Technisch Coördinator Groentjes

Henk Veldhuizen

Technisch Coördinator Keepers

Arjan Leichtenberg

Coördinator Breedtesport Jeugd

Marcel Hanswijk

Hoofd Jeugdscout Bovenbouw (JO19 t/m JO13)

Bert Trompetter

Hoofd Jeugdscout Onderbouw (JO12 t/m JO8)

Jouke van Dijk

Notulist

Lèonore Peetoom

De rol van Voorzitter/bestuurslid voetbaltechnische zaken is door het wegvallen van Sjoerd Noordhof onverwachts vacant geworden. Tevens zijn we nog op zoek naar een Technisch Coördinator Senioren 1/2 en een Coördinator Breedtesport Senioren.

Heb jij interesse in één van deze nog niet vervulde functies of wil jij op een andere manier een steentje bijdragen aan Het Groene Hart? Stuur dan een e-mail met een korte toelichting aan het bestuur van asv Dronten, via info@asvdronten.nl.

Ga terug

Share |