asvdronten > Nieuws > Nieuws

asv Dronten hoopt op een blijvend Vlap-effect

2019-03-22 11:01

asv Dronten boekte vorige week een prachtige alsmede broodnodige overwinning op het hooggeplaatste Go ahead Kampen en mag daarom weer een sprankje hoop hebben op lijfsbehoud.

asv Dronten deed dat met realistisch voetbal en een excellerende Maxim van der Meer (wat is het jammer, dat we hem volgend jaar niet meer in het shirt van asv Dronten mogen bewonderen).

Wat met name opviel was coach Vlap, die zijn team 90 minuten lang coachte en inspireerde! Daarom mag asv Dronten hopen, dat het Vlap-effect van langere duur is en dat de jongens zaterdag kunnen stunten tegen koploper vv Bennekom!

De ploeg uit Bennekom heeft deze competitie nog geen wedstrijd verloren! Wel speelde het vorige week gelijk tegen DZC '68, dus het is mogelijk om een resultaat te halen tegen de koploper!

Er kwam gelukkig goed nieuws uit de ziekenboeg. Bas Maljaars ging zaterdag per brancard van het veld, maar zit wel weer bij de selectie!

Zaterdag zal asv Dronten aftrappen om 14:30 uur op het burgemeester Dekker sportpark. We hopen op een hele mooie middag, met misschie wel een stuntje!

 

AvL

Ga terug

Share |