asvdronten > Nieuws > Nieuws

asv Dronten - Update teamindelingen voor nieuwe seizoen 2018 - 2019

2018-06-21 04:48

Het voetbalseizoen 2017 – 2018 zit er alweer op. Dit betekent dat de vereniging alweer een aantal weken druk bezig is om de nieuwe teamindelingen rond te maken. Deze VOORLOPIGE indelingen zijn mede samengesteld door de adviezen vanuit de adviesgesprekken met de huidige trainers/leiders, de interne scouting, de coördinatoren en de TC Jeugd.  

De nieuwe VOORLOPIGE teamindelingen tot en met de O12 categorie staan alweer een tijdje op de website vermeld en bij deze worden daar ook de nieuwe groepen JO13 en JO15 aan toegevoegd.

- In de lijsten tot en met O12 zijn een aantal kleine wijzigingen aangebracht en daarnaast ook al een aantal extra trainersnamen ingevuld.

- In de nieuwe lijsten van de O13 en O15 is al veel voorwerk gedaan en is met veel wensen rekening gehouden. Laat wederom duidelijk zijn dat dit allen VOORLOPIGE teamindelingen zijn en dat hier en daar nog een wijziging kán plaatsvinden.

- De nieuwe lijsten van de O17 en O19 zijn ook zo goed als rond en hopelijk kunnen deze ook zo snel mogelijk op de website worden gepubliceerd. Hier zitten nog een aantal aandachtspunten aan, maar er wordt druk aan gewerkt.

Om alle leden van asv Dronten op de hoogte te houden van de laatste kleine wijzigingen en de verdere invulling van trainers, worden deze lijsten met regelmaat vernieuwd. Blijf deze dus in de gaten houden !

Mochten er toch nog vragen zijn, dan verzoeken wij jullie contact op te nemen met jullie coördinator.

Volgende week is de laatste mogelijkheid om nog te trainen en dan zal een ieder gaan genieten van een welverdiende vakantie. Vanaf eind augustus kunnen we er weer met frisse moed tegenaan. Tot dan ! 

Wilko Braam.
Hoofd Jeugdopleiding asv Dronten

Indeling Jeugdteam JO8

Indeling Jeugdteam JO9

Indeling Jeugdteam JO10

Indeling Jeugdteam JO11

Indeling Jeugdteam JO12

Indeling Jeugdteam JO13

Indeling Jeugdteam JO15

Ga terug

Share |