asvdronten > Nieuws > Nieuws

asv Dronten - Complete teamindelingen voor de jeugd nieuwe seizoen 2018 - 2019

2018-07-07 09:35

Het voetbalseizoen 2017–2018 zit er alweer op. Dit betekent dat de vereniging alweer een aantal weken druk bezig is om de nieuwe teamindelingen rond te maken. Deze VOORLOPIGE indelingen zijn mede samengesteld door de adviezen vanuit de adviesgesprekken met de huidige trainers/leiders, de interne scouting, de coördinatoren en de TC Jeugd.  

De nieuwe Complete teamindelingen voor de jeugd staan hieronder aan --> klik op de jeugdcategorie. De indelingen van de meisjes teams MO11-1 t/m MO17-1 zijn nu ook toegevoegd.

- In de lijsten tot en met O12 zijn een aantal kleine wijzigingen aangebracht en daarnaast is een aantal extra trainersnamen ingevuld.

- In de nieuwe lijsten van de O17 en O19 is al veel voorwerk gedaan en is met veel wensen rekening gehouden. Laat wederom duidelijk zijn dat dit VOORLOPIGE teamindelingen zijn en dat hier en daar nog een wijziging kán plaatsvinden.

Om alle leden van asv Dronten op de hoogte te houden van de laatste kleine wijzigingen en de verdere invulling van trainers, worden deze lijsten met regelmaat vernieuwd. Blijf deze dus in de gaten houden.

Mochten er nog vragen zijn, dan verzoek ik jullie contact op te nemen met je coördinator.

Vanaf eind augustus kunnen we er weer met frisse moed tegenaan. Tot dan!

Wilko Braam.
Hoofd Jeugdopleiding asv Dronten

Indeling Jeugdteam JO8

Indeling Jeugdteam JO9

Indeling Jeugdteam JO10

Indeling Jeugdteam JO11

Indeling Jeugdteam JO12

Indeling Jeugdteam JO13

Indeling Jeugdteam JO15

Indeling Jeugdteam JO17

Indeling Jeugdteam JO19

Indeling Meisjes teams MO11 - MO17

Ga terug

Share |