asvdronten > Nieuws > Nieuws

asv Dronten: INVULLING JEUGDTRAINERS KOMEND SEIZOEN

2019-05-13 12:35


De TC Jeugd heeft een drukke periode achter de rug. Een tijd waarin veel gesprekken hebben plaatsgevonden met huidige en (mogelijk) nieuwe jeugdtrainers. Inmiddels begint het trainerskorps zich stap voor stap te vormen, waardoor de eerste nieuwe jeugdtrainers kunnen worden bekendgemaakt. De doelstelling is om deze weken, in ieder geval, alle jeugdtrainers van de eerste selectieteams aan alle leden te kunnen presenteren.

In dit eerste deel stellen de nieuwe trainers van de JO19-1 en JO17-1 zich graag voor.

JO19-1:        

Hoofdtrainer           Leen den Boer

Mijn naam is Leen den Boer en ik ben trots dat ik het komende seizoen de JO19-1 van asv Dronten mag trainen en coachen.

 

De vacature van Hoofdtrainer JO19-1 was precies wat ik zocht. Ik heb veel energie gekregen van de diverse gesprekken met de TC Jeugd van asv Dronten. Wij kunnen veel van elkaar leren. Het vertrouwen wat ze uitspraken, deed de rest. Ik kijk er dan ook naar uit om mijn energie en kennis te delen met de club en de spelers. Dat er al een hele mooie organisatie staat en dat er doorgroeimogelijkheden zijn, staat voor mij vast.

 

Naast mijn vrouw en kinderen is voetbal mijn lust en mijn leven. In 1978 ben ik met mijn familie verhuisd van Swifterbant naar Zeewolde, waar ik in 1982 samen met Gilles Geschiere, ook afkomstig uit Swifterbant, de voetbalvereniging Zeewolde heb opgericht. Ik heb daar 37 jaar allerlei werkzaamheden gedaan. De laatste 8 jaar heb ik diverse diploma’s voor het trainersvak behaald, waaronder TC III, TC II en HJO-B. De laatste 4 jaar is mijn hobby ook mijn werk geworden. Ik combineer mijn werkzaamheden bij VV Zeewolde met het werk in het betaalde voetbal. Eerst bij NEC als vrijwilliger, daarna twee jaar bij Almere City en sinds dit jaar bij Go Ahead Eagles. Ik werk daar als (video-) analist van het eerste elftal.

 

Mooi dat ik aan deze lijst asv Dronten mag toevoegen. Laat het seizoen maar beginnen!

Assistent-trainer    Ihsan Turan

Mijn naam is Ihsan Turan, 25 jaar en mijn hele leven al woonachtig in Dronten. Na de opleiding Sport & Bewegen te hebben afgerond, ben ik begonnen met mijn huidige studie Bedrijfseconomie. Ik heb de gehele jeugdopleiding van asv Dronten doorlopen, waarna ik een tijdje in het eerste elftal heb mogen voetballen. Met mijn nieuwe functie als assistent-trainer van de JO19-1 wil ik zo veel mogelijk ervaring en kennis op doen om te groeien in het trainersvak. Daarnaast zal ik volgend seizoen de cursus Juniorentrainer gaan volgen. Mijn eigen opgedane kennis en ervaring wil ik overbrengen aan de toekomstige eerste elftal spelers die wij gaan opleiden voor asv Dronten.

JO17-1:        

Hoofdtrainer           Levi van Rijn

Mijn naam is Levi van Rijn en ik ben al jaren woonachtig in Dronten. Ik heb de opleiding Sport & Bewegen afgerond en ben inmiddels werkzaam. Ik heb bij asv Dronten de gehele jeugdopleiding doorlopen en altijd in de eerste jeugdteams gespeeld. De afgelopen jaren heb ik mij als trainer gefocust op de oudere jeugd van asv Dronten, waarbij ik de laatste twee seizoenen actief ben geweest als assistent van de JO19-1. Daarnaast hoop ik eind mei het TC II diploma in ontvangst te mogen nemen. Volgend seizoen treed ik in een nieuwe functie bij de vereniging en zal ik Hoofdtrainer worden van de JO17-1. Ik kijk erg uit naar deze nieuwe uitdaging. Het is mijn doel om vanuit deze positie mijn kennis en ervaringen te kunnen delen met de jeugdspelers van ‘onze’ vereniging.    

Assistent-trainer    Gerrit Norder


Mijn naam is Gerrit Norder, 55 jaar oud, getrouwd en twee oudere zoons van 24 en 28 jaar oud. Beide zoons speelden altijd met plezier bij asv Dronten, zodoende ben ik jaren terug ook betrokken geraakt bij de club. In eerste instantie bij teams van mijn zoons als o.a. leider en/of grensrechter. In de D-pupillen werd ik gevraagd om andere trainers te helpen bij het geven van trainingen en te ondersteunen bij de teambegeleiding. Vanaf de C-junioren heb ik zelf teams getraind en destijds o.a. met de C4 en C5 kampioen geworden, de bekerfinale gespeeld en vooral heel veel plezier gehad.

De laatste paar seizoenen ben ik een trainerskoppel geweest met Bart van der Hoek. Hiermee heb ik de B3, A3 en later de JO19-2 getraind en begeleid met goede resultaten, maar vooral betrokken spelers die weer wilden voetballen, trainen en plezier hebben. Met de JO19-2 zijn wij afgelopen najaar ongeslagen kampioen geworden, waardoor het seizoen een ‘feestje’ was.

Mijn streven is om het komende seizoen met de JO17-1 goede ondersteuning te geven in de trainingen en begeleiding. Daarnaast zal ik volgend seizoen de cursus Juniorentrainer gaan volgen om zelf ook meer te leren over het voetbalspel in al zijn aspecten.

Trots zijn wij op het feit dat er volgend seizoen weer enthousiaste jeugdtrainers staan op de JO19-1 en JO17-1, waarbij Leen en Levi straks beide beschikken over een TCII diploma. Daarnaast gaan Ihsan en Gerrit de cursus Juniorentrainer volgen en is daar dus ook al een ontwikkeling te zien. Een bewijs dat onze jeugdtrainers zich willen ontwikkelen en hopelijk een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze jeugdopleiding.

Veel succes gewenst in het nieuwe voetbalseizoen!

TC Jeugd

    

Ga terug

Share |