asvdronten > Nieuws > Nieuws

asv Dronten jeugd - TIRSA POSTMA NAAR PEC ZWOLLE

2016-05-20 13:32

Tirsa Postma, momenteel keepster van asv Dronten C1, gaat asv Dronten verlaten voor een mooie uitdaging in Zwolle. Zij zal daar deel gaan uit maken van het beloften dames team en dat is een prestatie op zich!

Tirsa heeft een kleine tussenstap naar SV Reaal Dronten gemaakt, maar besloot toch weer bij asv Dronten terug te keren. Binnen haar 'voetbalcarrière' is ze bijna altijd actief geweest in een selectieteam én daarnaast bestonden die teams altijd volledig uit jongens. Hou je daar als meisje maar eens staande, zullen sommige wellicht denken...  

Momenteel staat zij dus onder de lat bij de C1 en hier staat ze absoluut haar mannetje. Ze is medeverantwoordelijk voor de positieve opmars die het team heeft doorgemaakt, waarbij de laatste negen wedstrijden allen werden gewonnen. Tirsa is een meid met pit, heeft de intentie om ver uit haar goal te keepen, beschikt over een prima trap en laat ook door haar coaching weten dat zij voor haar goal aanwezig is!

Na Ruben, Jens, Dinand en nu dus Tirsa leveren we een vierde exponent af aan een Betaald Voetbal Organisatie en hier mogen Tirsa en de vereniging oprecht trots op zijn.

Tirsa, uiteraard wensen wij jou een schitterende tijd toe in Zwolle en wij hopen dat je de gelegde basis bij asv Dronten kan voortzetten bij PEC.

Wederom een mooi compliment aan de jeugdopleiding van asv Dronten, haar (keepers) trainers, haar teamgenootjes, haar familie en haarzelf!
 
HJO, Wilko Braam

Ga terug

Share |