asvdronten > Nieuws > Nieuws

asv Dronten JO19-1 naar laatste finale op 16 juni 2018 tegen de Dijk JO19-1

2018-06-17 06:37

Het is Danny en Levi met hun jongens gelukt om te promoveren naar de 3de divisie in de categorie JO19!  Gisteren werd er naar een zeer spannende wedstrijd bij de Dijk in Amsterdam Noord ook de finale wedstrijd met 4-2 gewonnen.

Een bekroning voor asv Dronten JO19-1 die het laatste half jaar op stoom kwam en op een keurige 2de plek in de competitie was geeindigd. Hiermee hadden ze een periode titel op zak. Na eerdere overwinningen op DWS en Legmeervogels hebben ze na deze overwinning een prima reeks neer gezet.

Zoals zo vaak dit seizoen kwamen de boys al vroeg in de wedstrijd op achterstand. Maar het sterke collectief van de JO19-1 wist vlak voor rust de 1 - 1 te maken. Na de rust zagen de in groot getale meegereisde supporters (er waren meer Drontenaren dan Amsterdams publiek aanwezig!), de jongens uit de Polder uitlopen naar 1 - 4. De Dijk wist op het einde nog 2 - 4 te scoren. Maar verder lieten ze het niet komen.

Resultaat: Op naar de landelijke 3de divisie JO19. Danny en Levi --> Proficiat. Helaas gaat Danny ons verlaten en is dus op zijn hoogte punt gestop. Succes in Amsterdam. Wie weet komen we je nog een keertje tegen langs de velden bij een van de tegenstanders. Daarmee geeft hij het stokje over aan Hassan Bai Kamara, die vanaf volgend jaar samen met Levi van Rijn, aan het roer staat. Een mooie uitdaging die Hassan is toevertrouwd.

Op het sportpark werden de staf en spelers onthaald door het nog aanwezige publiek op het plein. Na een kort feestje bij aankomst hebben ze het 's avonds afgesloten met een gezamenlijk BBQ op het pleintje bij de Spil. Dat zal nog wel even in de late uurtjes zijn doorgegaan.

Nogmaals: proficiat voor de hele groep!

Ga terug

Share |