asvdronten > Nieuws > Nieuws

asv Dronten JO19-2 huidig seizoen --> NAJAARS KAMPIOEN!

2018-12-07 17:27

EN HET IS DE JONGENS VAN BART EN GERRRIT GELUKT!
 
Met de minimale overwinning van 0 - 1 overwining uit bij Wilsum zijn de jongens ongeslagen kampioen geworden. Owios dacht met een 12 - 0 overwinning nog wel even de druk op te voeren, maar door de wedstrijd met 1 - 0 te winnen, mogen ze zich terecht najaars kampioen noemen.
 
Proficiat namens de Bestuur, TC en alle andere leden van asv Dronten.
 
 
Vorig seizoen zijn wij als trainers ook betrokken geweest bij de asv Dronten JO19-2 spelend in de tweede klasse door verschillende redenen niet HET team gehad om resultaten te halen en het meeste plezier uit het team te halen.

Dit seizoen helemaal anders, goeie combinatie van eerste en tweede jaars.
Spelers die in de asv Dronten 19-2 bleven met aanvulling van spelers die over kwamen uit de JO19-3, JO17-2 en JO17-3 van vorig seizoen.

Lastig begin in de bekercompetitie, sterke tegenstanders en niet compleet nog door vakanties, maar snel erna bleek dat we een goed voetballend team bij elkaar hadden gekregen.
Zeker met de aanvulling van 3 spelers die terug kwamen van de asv Dronten JO19-1 waren we zeker een stuk sterker geworden als vorig seizoen.

Resultaat tot nu toe 3 bekerwedstrijden 1 verlies, 1 gelijk en 1 winstpartij.
Competitie 8 wedstrijden gespeeld, 1 gelijkspel overige wedstrijden gewonnen, hoge trainingsopkomst elke dinsdag en donderdag.
Betrokken spelers waarvan er enkelen ook wedstrijden fluiten en of andere jeugdteams trainen.

Nu zaterdag 8 december hopen we met een voorsprong van 3 punten op de concurrent Owios JO19-1 najaarskampioen te worden in een uitwedstrijd tegen Wilsum JO19-1.

Met trots op de spelers, hun resultaten, teamvorming en plezier!!!
 
 
Trainers asv Dronten JO19-2 Gerrit en Bart

Ga terug

Share |