asvdronten > Nieuws > Nieuws

asv Dronten - JO8 en JO9-clinic met spelers van asv Dronten 1

2018-05-20 16:44


Dinsdag 24 april stond alweer de derde clinic op het programma. Deze keer waren alle teams van de JO8 en JO9 uitgenodigd om een clinic te krijgen van spelers uit ons 1e elftal.

Het was uitstekend voetbalweer en zo’n 60 spelers uit deze categorieën hadden de weg naar het sportpark gevonden. Ook vele ouders waren nieuwsgierig naar deze clinic en kwamen een kijkje nemen. 

Vincent ter Burg, naast speler van het eerste ook trainer van onze JO11-1, was wederom aanspreekpunt van deze avond en opende met een welkomstwoord.

Naast Vincent ter Burg bestond het team vanuit het eerste deze avond uit: John Halsema (assistent-trainer), Rik Breemhaar, Bob Breemhaar, Martijn Timmer, Jodi de Boer en Lucky Akot.

tl_files/content_resources/images/2017-2018/Jeugd nieuws/Clinic JO8-9 3.jpg tl_files/content_resources/images/2017-2018/Jeugd nieuws/Clinic JO8-9 2.jpg


De accenten van de training waren gelijk aan die van de G-clinic. Zo werden er in kleine groepjes pass- en trapvormen gedaan, 1:1 duels uitgevochten, afgewerkt op goal en vanzelfsprekend werd ook hier afgesloten met verschillende partijspelen. 

De klok stond weer razendsnel op 20.00 uur en dat betekende dat ook deze clinic alweer zo goed als voorbij was. Voor de spelers en speelsters stond in de kantine nog wat lekkers te wachten en na zo’n intensieve training was dit natuurlijk dik verdiend !
Het was goed om te zien dat de groep van het eerste zoveel plezier had in het training geven aan de jongste jeugd en dat deze zichtbaar genoot van alle tips en complimenten die ze in ontvangst mochten nemen.

tl_files/content_resources/images/2017-2018/Jeugd nieuws/Clinic JO8-9 1.jpg

Kortom, een activiteit met o.a. als doel om het eerste elftal en de jeugd meer met elkaar te betrekken. Aan alle positieve reacties te horen, is dit wederom gelukt !

TC JEUGD

Ga terug

Share |