asvdronten > Nieuws > Nieuws

asv Dronten 'leeft' weer

2019-03-29 14:13

asv Dronten krijgt opnieuw een zware dobber a.s. zaterdag. NSC Nijkerk, dat met vv Bennekom om het kampioenschap strijd komt op bezoek.

Vrees? Na vorige week is gebleken, dat er bij asv Dronten van vrees geen sprake hoeft te zijn. De Drontenaren boden meer dan partij tegen vv Bennekom en vrijwel iedereen was het er over eens, Dronten kreeg met het 1-2 verlies, veel en veel te weinig!
Het vizier iets meer op scherp en Bennekom had met het eerste verlies van het seizoen naar huis gestuurd kunnen worden! Het mocht helaas niet zo zijn. Het geluk van een kampioen?


Dat zou betekenen, dat er tegen NSC Nijkerk ook zeker wat te halen is! De club uit Nijkerk zal gebaald hebben, na het lezen van de wedstrijdverslagen van asv Dronten tegen vv Bennekom, maar zullen, als men zelf het kampioenschap binnen wil halen, toch moeten winnen van de rode lantaarndrager!

 

Bij asv Dronten is er wat veranderd. Is het alleen de trainer? Is er het besef bij de jongens?
Feit is, dat er door en Go ahead Kampen en vv Bennekom met verbazing werd gereageerd, dat deze ploeg onderaan de ranglijst bivakkeert!
asv Dronten speelt compact, vecht voor elke meter, en lijkt haast een vesting, waar maar heel moeilijk door heen is te komen!

Jan Vlap heeft daar zeker een hand in. Hij weet op een zeer motiverende manier, 95 minuten lang, de jongens te sturen, te coachen en te leiden! En de spelersgroep pikt het op en voert het uit, mede ook door het verlengstuk in het veld: Dennis van Vuuren!

Feit blijft, dat asv Dronten onderaan staat, en dat elke wedstrijd een finale is, zo ook zaterdag de wedstrijd tegen NSC Nijkerk. Maar met de hoop en het enthousiasme, dat er weer leeft bij spelersgroep, staf en supporters, kunnen het alsnog hele mooie maanden gaan worden voor asv Dronten.

 

De bal rolt a.s. zaterdag vanaf 14:30 uur op het burgemeester Dekker sportpark

 

AvL

Ga terug

Share |