asvdronten > Nieuws > Nieuws

asv Dronten met vertrouwen richting de Koploper

2018-11-02 16:39

asv Dronten neemt het zaterdag op tegen de ongeslagen koploper NSC Nijkerk. Vooraf natuurlijk een lastige wedstrijd en dat zal in praktijk ook zeker geen makkie blijken, maar asv Dronten gaat met vertrouwen de kant van Nijkerk op.

 

Met de wedstrijd van PSV in gedachten (er komt een keer eind aan een overwinningsreeks) en het spel van de afgelopen weken hoeven de Drontenaren zich van tevoren zeker niet kansloos te achten.

asv Dronten kan bouwen op een fitte en brede selectie. Alleen Jeroen van der Meer zal zijn opwachting (nog) niet maken deze zaterdag.

 

Vorige week speelde asv Dronten een hele goede eerste helft en moest het op routine toch de overwinning aan Go ahead Kampen laten, maar het vertoonde spel gaf toch zeker reden tot opgewektheid. Bas Maljaars blijkt een zeer goed koppel met Rik Breemhaar en Dirk van Driest blijft opvallen met het gemak waarmee hij voetbalt en rust die hij ten allen tijde bewaart.

 

Inzet, passie en het geloof dat er in Nijkerk een mooi resultaat neergezet kan worden zullen hopelijk leiden tot een prettige terugreis richting Dronten.

 

De wedstrijd NSC Nijkerk - asv Dronten start zaterdag om 14:30 uur.

 

AvL

Ga terug

Share |