asvdronten > Nieuws > Nieuws

asv Dronten MO11 - in de line-up van de 1/2 bekerfinale PEC Zwolle - ADO den Haag.

2019-04-17 18:36

Vrijdag 12 april was het dan zover, de meiden van asv Dronten MO11 mochten samen met vriendinnetjes en of zusjes meelopen met de dames van PEC Zwolle en ADO den Haag in de halve finale van de KNVB-beker. Nadat we gezamenlijk gegeten hadden gingen we vol spanning op weg naar het stadion.

Daar aangekomen werden we opgewacht door een iemand van PEC Zwolle welke aan de meiden instructies gaf voordat ze naar hun kleedkamer mochten. In de kleedkamer lag alle kleding klaar voor de meiden. Eenmaal aangekleed in PEC of ADO-pakje kregen ze de laatste instructies voordat ze in de tunnel richting veld klaar mochten gaan staan. De spanning was duidelijk af te lezen op de gezichten van de meiden, bijna was het moment daar dat ze aan de hand van de speelsters het veld op mochten lopen. Een trots moment voor ons als ouders van de meiden!

tl_files/content_resources/images/2018-2019/Nieuws/asv Dronten MO11-1-1.jpg

We hebben met elkaar de wedstrijd vanaf de hoofdtribune mogen bekijken en de dames van PEC Zwolle luidkeels aangemoedigd. Uiteindelijk werd het voor onze meiden een latertje, na de reguliere speeltijd én verlenging was het namelijk aan de penalty’s om de wedstrijd te beslissen. PEC Zwolle heeft gelukkig wel gewonnen, en onze meiden hebben een topavond gehad, nadat ze nog op de foto gingen en handtekeningen hadden verzameld was het toch echt tijd om naar huis te gaan. Zaterdag ochtend om 8:30 uur hadden ze namelijk hun eigen wedstrijd! Helaas konden we deze niet winnen.

Edwin en Samantha bedankt voor de organisatie en het regelen van deze onvergetelijke leuke avond.

Ga terug

Share |