asvdronten > Nieuws > Nieuws

asv Dronten stelt werkgroep in

2019-03-19 09:58

Op 13 maart 2019 hield asv Dronten een Algemene Vergadering, met slechts twee agendapunten. Het eerste en belangrijkste agendapunt, betrof de samenstelling van het bestuur. Tijdens de laatste Algemene Vergadering (in december 2018) was een vergadering over dit onderwerp al aangekondigd. Immers, het bestuur bestaat sinds december 2018 slechts uit vier gekozen bestuursleden. Te weinig voor een vereniging van deze omvang.

 

Ook na de Algemene Vergadering in december 2018 zijn er diverse initiatieven ontplooid om meer vrijwilligers te binden aan de vereniging. Een groot deel van deze initiatieven was gericht op de invulling van de bestuursfuncties. Het heeft tot succes geleid, maar een kandidaat voor de positie van voorzitter en penningmeester heeft zich niet gemeld.

 

Naar aanleiding van de hulpvraag hebben verschillende (oud) verenigingsleden de koppen bij elkaar gestoken. Dit heeft geresulteerd in een werkgroep. Deze werkgroep heeft zich ten doel gesteld een nieuw bestuur samen te stellen en de organisatie van onze voetbalvereniging te herinrichten. Ook heeft de werkgroep zich ten doel gesteld commissieleden te zoeken voor de commissie Technische Zaken Senioren en de Commerciële Commissie. Ook zal de werkgroep herintroduceren een Business Club. De werkgroep zal trachten in mei of juni van dit jaar een nieuw bestuur te presenteren. De plannen van de werkgroep zijn gepresenteerd op de Algemene Vergadering van 13 maart 2019.

 

De werkgroep bestaat momenteel uit dertien personen, te weten:

 1. Jan Bangma 
 2. Jack Dekker
 3. Pieter Geert Braaksma
 4. Albert Bleijenberg
 5. Jan de Haas
 6. Marcel Hanswijk
 7. Joop Pol (penningmeester asv Dronten)
 8. Dimitri van der Pouw
 9. Mark Benning (voorzitter a.i. asv Dronten)
 10. Martin Steffens
 11. Remko Strating
 12. Jan Willems
 13. Fred Rosier

 

De voorzitter van de werkgroep is Albert Bleijenberg, oud-voorzitter van asv Dronten. 

 

Wilt u ook een bijdrage leveren aan de werkgroep? Dan vernemen we graag van u. De heer Bleijenberg is bereikbaar op telefoonnummer 06-83125888. Mailen kan ook, via info@asvdronten.nl.

Ga terug

Share |