asvdronten > Nieuws > Nieuws

asv Dronten - TC Jeugd - 1E SELECTIETRAINERS SEIZOEN 2018-2019 VASTGELEGD

2018-03-20 06:14

Nadat zowel Danny van Ginkel, de huidige trainer van JO19-1, als Sherida van Bruggen, huidige trainster van JO17-1 tijdig bij ons hadden aangegeven niet voor een functie met betrekking tot het nieuwe seizoen in aanmerking te willen komen zijn we als TC-jeugd naarstig op zoek gegaan naar geschikte vervangers voor beide posities.

Met tevredenheid kunnen we thans meedelen dat we voor het seizoen 2018-2019 inmiddels de volgende ambitieuze- en enthousiaste trainers hebben weten vast te leggen:

ASV Dronten JO19-1 Hassan Bai Kamara

tl_files/content_resources/images/2011-2012/Senioren 1/Pasfoto's/Hassan Bai Kamara.jpg Hassan behoeft binnen onze club nagenoeg geen introductie. Zowel als oud-speler van het 1e elftal, als trainer van onze huidige JO15-1 kennen we hem als een zeer gedreven persoonlijkheid. Hassan heeft aangegeven met heel veel plezier de JO19-1 komend seizoen onder zijn hoede te willen nemen.

ASV Dronten JO17-1 Jordi Roelofsen  (even voorstellen … )

tl_files/content_resources/images/2017-2018/Jeugd/Jordi Roelofsen.jpg Ik ben Jordi Roelofsen, 22 jaar en opgegroeid in Harderwijk. Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn studie Sportkunde op het Windesheim in Zwolle.

Ik ben begonnen met voetballen bij VVOG, daar heb ik de selectieteams doorlopen en na de jeugd ben ik gestopt met voetballen om mij te richten op het trainerschap. In 2015 werd ik op mijn 19e aangesteld als trainer van de D1 van VVOG.

De afgelopen twee seizoenen ben ik trainer geweest van de C1 (JO15-1) van VVOG, waar wij momenteel boven in de hoofdklasse meedraaien. Ik zie mijzelf als een gedreven trainer die graag zijn spelers beter wil maken. Met mijn team wil ik dominant en verzorgd voetbal spelen. Zelf ben ik leergierig en wil ik graag beter worden.

Danny en Sherida, alvast ontzettend bedankt voor jullie inspanningen tot dusver en maak er een mooi slot van de competitie van. Voor Hassan en Jordi geldt: heel veel succes gewenst met deze nieuwe uitdaging voor komend seizoen.

De komende periode zullen wij, als TC-jeugd, verder gaan met de invulling van het trainerskorps m.b.t. het nieuwe seizoen.

TC-Jeugd en bestuur ASV Dronten

18 maart 2018

Ga terug

Share |