asvdronten > Nieuws > Nieuws

asv Dronten: Trainingsvelden, kleedkamer en ballenkasten indeling 2017-2018 versie 2

2017-08-26 09:40

We staan weer aan het begin van het nieuwe voetbal seizoen 2017 - 2018. Daarbij hoort ook weer het bekende trainingsschema voor de diverse teams.

Na enige verschuivingen en controles is het schema Trainingsvelden, Kleedkamers en Ballenkasten versie 2 nu de laatste en actuele stand van zaken en is inmiddels ook op diverse plaatsen opgehangen. Deze is te downloaden via deze link: Trainingschema versie 2

Voor de codes van de ballenbakken kunnen de leiders/trainers zich melden bij Henri Veldman. --> telefoonnummer hangt op in het ballenhok. Daarnaast zal Henry de meeste avonden op het park aanwezig zijn om de nieuwe leiders/trainers wegwijs te maken over het gebruik van de ballenbakken en overig trainingsmateriaal.

Verder nog de volgende instructies/aanwijzigingen naar de trainers/leiders:

De kleedkamers zijn voor om te kleden/douchen en niet meer. Verzoek om er op toe te zien dat deze op de juiste manier worden gebruikt. Het is niet de bedoeling dat deze worden gebruikt als zwembaden. Dus loop niet als trainer/leider gelijk weg na de trainingen, maar instrueer de jongens/meisjes dat ze deze op de juiste manier gebruiken. Er moeten nog meer teams trainen in de kleedkamers. En zeker geen waterballet vanmaken.

Daarnaast het verzoek/instructie naar de trainers/leiders: ben je de laatste die op een avond op een veld traint --> zorg dan dat de verlichting op dat veld wordt uitgezet --> schakelaars in de scheidsrechter kleedkamer --> Achterste kleedkamer!

Gert Jan Harpe
wedstrijdsecretaris asv Dronten.

Ga terug

Share |