asvdronten > Nieuws > Nieuws

asv Dronten: Uitleg over de Wedstrijdzaken app en Voetbal.nl app

2018-08-26 08:40

Komende zaterdag beginnen we met de eerste bekerwedstrijden van dit seizoen. Dit betekend dat we weer moeten gaan werken met de wedstrijdzaken app en voetbal.nl app. Voor de meeste trainers, leiders en ouders zijn dit bekende apps op de mobiele telefoon(s). Veel zaken zijn er niet gewijzigd in beide apps.

Maar voor de nieuwe trainers/leiders voor dit seizoen zal het wel even wat uitleg behoeven. De hele wedstrijd administratie van de jongste groep (de JO8) tot en met de Senioren moeten hier dit jaar gebruik van maken. Zelfs voor de JO8 dienen nu team opgaves gedaan te worden. Voor 95% van de teams heb ik op basis van de diverse spelerslijsten die ik heb ontvangen de spelers al aan de teams toegevoegd. Echter nog niet alle trainers/leiders om de simpele reden dat ik die nog niet allemaal heb ontvangen. Deze aanpassingen moeten nog gedaan worden. Hiervoor heb ik de jullie hulp nodig.

Verder is er een wijziging doorgevoerd in de Voetbal.nl app ten aanzien van de "AVG-regelgeving" waar de KNVB/Sportlink en ook asv Dronten zich aan moet houden. De jeugd spelers onder de 16 jaar kunnen zich niet meer aanmelden op Voetbal.nl. Hiervoor dienen de ouders hun kinderen vrij te geven.

Hoe werkt dit: Nu staan jullie kinderen geregistreerd in de ledenadministratie/sportlink met vaak het email adres van een van de beide ouders. Als kinderen hiermee inloggen, komen ze niet door de instellingen heen. In de ledenadminstratie dient nu een extra toevoeging te gebeuren van een of van beide ouders met hun telefoon en email adres. Hiermee kunnen de ouders dan inloggen op de Voetbal.nl app en de instellingen van hun kinderen beheren. (b.v. foto aanpassen/privacy instellingen en zichtbaarheid).

De komende week (maandag - donderdag) zal ik vroeg in de avond (rond 18:00 uur) aanwezig zijn op het wedstrijdsecretariaat om deze aanpassingen door te voeren en eventueel tekst en uitleg te geven over de beide applicaties mochten die er zijn. Ook op zaterdag ben ik boven bij het wedstrijdsecretariaat te vinden of ben in ieder geval in de buurt. Dus bij vragen etc. schroom niet en kom even langs.

 

Gert Jan Harpe
Wedstrijdsecretaris asv Dronten.

Ga terug

Share |