asvdronten > Nieuws > Nieuws

asv Dronten verwelkomt nieuwe spelers

2019-05-10 20:34

De selectie en begeleiding van de A-selectie van asv Dronten krijgen steeds meer gestalte voor het komende voetbalseizoen. De technische commissie en het bestuur van asv Dronten willen graag een herkenbaar Dronter elftal, op een zo’n hoog mogelijk niveau, in het veld brengen. Daar waar nodig wordt versterking van buitenaf gehaald.

 

Yordi Schols

Na Wilko Braam heeft ook middenvelder/aanvaller Yordi Schols (21) zijn jawoord aan asv Dronten gegeven om volgend seizoen de groen witte kleuren te verdedigen. Yordi heeft vele seizoenen in de jeugd van asv Dronten gespeeld waarna hij in 2016 de overstap naar betaald voetbal organisatie s.c. Cambuur maakte. Daar speelde hij tot vorig seizoen in jong Cambuur. In 2018 vertrok hij naar hoofdklasser Sparta Nijkerk. Mede door een langdurige blessure kwam Yordi daar niet veel aan spelen toe. In Dronten komt Yordi weer vele oud bekenden tegen waarmee hij voetballend de draad wil oppakken.

 

Alex Bindenga

Ook keeper Alex Bindenga (28) uit Almere komt naar asv Dronten. Bindenga is al enkele jaren keeper van het Haarlemse E.D.O. en wil in Dronten de strijd aan gaan met keeper Klaas Koster. Door het vertrek van keeper Yordy Verburg naar Unicum was er noodzaak voor het benaderen van een keeper. Tijdens de gesprekken met Alex Bindenga proefden beide partijen de ambitie om er bij asv Dronten wat moois van te maken.

 

Roelof Bakker

Met betrekking tot de begeleiding van het 1eelftal is Roelof Bakker bereid gevonden de rol van teammanager op zich te nemen. Roelof is al vele jaren de twitterende supporter van het 1e elftal en met zijn managerskwaliteiten lijkt hij de uitgelezen persoon om Duco van Dijk en Piet Bleeker op te volgen. Er wordt nog gezocht naar een 2e teammanager zodat ook deze belangrijke posities in het komende seizoen zijn vervuld.

 

Al met al wordt er binnen asv Dronten op dit moment hard gewerkt om een volwaardige selectie op de benen te krijgen die wordt ondersteund door een sterk begeleidingsteam.  We hopen het huidige elftal zo voldoende inspiratie te geven om de laatste wedstrijden alles uit de kast te laten halen zodat we volgend seizoen ook 1klasse mogen spelen. Zet hem op!

Ga terug

Share |