asvdronten > Nieuws > Nieuws

asv Dronten wil goede start in de beker vervolg geven

2018-11-09 23:03

asv Dronten wil aanstaande zaterdag haar goede start in de bekercompetitie een vervolg geven. Dat moet dan gebeuren tegen Hoofdklasser SDC Putten. Leuke bijkomstigheid is, dat Vincent ter Burg en Kevin vd Vlag voor even weer terug zijn op het oude nest. 
Zij spelen inmiddels bij SDC Putten, dat het lastig heeft in het begin vd competitie. De Puttenaren verloren al 4x en speelden ook al 4x gelijk. 

Trainer van den Berg is dan ook duidelijk: 'we zullen hier en daar wat wijzigen, maar komen met een zo sterk mogelijk elftal richting Dronten.' Uit betrouwbare bron begrepen we, dat de kans zeer groot is, dat ter Burg en vd Vlag in de basis zullen gaan starten. 

Dan Dronten, veel complimenten over het spel, zelfs een razende start vorige week tegen de ongeslagen koploper NSC Nijkerk, Dirk van Driest en Lucky Akot zetten de Drontenaren op voorsprong, maar NSC gaf even gas en ging zo toch met een 4-2 voorsprong de rust in. 

 

asv Dronten drong de tweede helft aan, maakte via Jodi de Boer de 4-3, maar helaas was het, ondanks druk van Dronten, NSC wat de wedstrijd besliste. 5-3.

asv Dronten is gebrand het in de beker te laten zien en het zal dan ook een heet middagje worden op het burgemeester Dekker sportpark.

Ga terug

Share |