asvdronten > Nieuws > Nieuws

asv Dronten zoekt trainer beloftenelftal

2018-04-13 08:43

Wil jij ons beloftenelftal trainen? Voor komend seizoen zoekt asv Dronten een trainer voor het 2e elftal van de vereniging, ook wel het beloftenelftal genoemd. Dit team bestaat uit talentvolle spelers die komen uit de jeugd, aangevuld met enkele ervaren krachten die zich hebben bewezen in het seniorenvoetbal. Doel van dit team is zoveel mogelijk jongens voor te bereiden op een overstap naar het vlaggenschip.

Op dit moment staat het beloftenelftal op de 2e plaats in de reserve 1e klasse met kans op promotie naar de reserve hoofdklasse.

De belangrijkste taken:

  • Het trainen van het beloftenelftal, in samenwerking met de hoofdtrainer A-selectie, op dinsdag- en donderdagavond. In de voorbereiding en na de winterstop eventueel ook op de maandagavond.
  • Het selecteren van de spelers die meedoen met de wedstrijden van het beloftenelftal in overleg met de hoofdtrainer.
  • Het begeleiden van de spelers die meedoen met de wedstrijden van het beloftenelftal in samenwerking met de overige leden van de technische staf van het team.

 

asv Dronten vraagt:

  • Een trainer die is gericht op doorstroming van eigen jeugd en tot doel heeft spelers verder te ontwikkelen.
  • Een communicatief vaardige trainer die bijdraagt aan een sportief gerichte en prettige sfeer, zowel binnen als buiten het veld. Daarbij de clubwaarden en -normen respecterend.

 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met één van de bestuursleden senioren. Stuur een e-mail naar senioren@asvdronten.nl.

Ga terug

Share |