asvdronten > Nieuws > Nieuws

De bal is opnieuw rond bij vv Hierden-asv Dronten

2018-02-02 15:27

Voorbeschouwing door Bert Trompetter

Hierden heeft een sterke seizoenstart achter de rug waarbij o.a. in Dronten een gelijkspel werd gehaald terwijl de overwinning toen voor het grijpen lag. In blessuretijd viel toen een gelukkige Dronter gelijkmaker. Zoals vaker het geval is met een debutant wordt in de openingsfase van de competitie een flink aantal wedstrijden frank en vrij gevoetbald en worden daardoor verrassende resultaten gehaald. Maar naarmate de herfst vorderde trok Hierden regelmatig aan het kortste eind. Het team, want als team functioneren dat stralen zij zeker uit, is door deze mindere periode in de onderste regionen (11e plek) beland, maar zal er alles aan doen het 1e klasserschap te verlengen.

Hierden in betere tijden

tl_files/content_resources/images/2017-2018/asv Dronten 1/2017-09-23_Hierden-t/_MG_6413 kopie.jpg

Onze mannen weten als geen ander dat het winnen tegen Hierden zowel in als uit geen gemakkelijke opgave is. In ieder geval zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden dan afgelopen zaterdag, toen op geen enkele wijze de mooie positie (6e plek) op de ranglijst werd waar gemaakt. De verwachting is dat de opstelling niet veel zal afwijken als tegen Barneveld. Niek Telgen en Maurizio Sleurink zijn op de weg terug maar nog niet speelklaar, terwijl Brian Harpe ook nadrukkelijk op de deur van het 1e begint te kloppen.

Kortom wanneer de spelers in staat zijn voldoende wedstrijdconcentratie op te brengen is een overwinning zeker mogelijk. Die concentratie moet er voor zorgen dat daardoor individuele kwaliteiten de doorslag geven. Hierden zal taai genoeg van zich afbijten waarbij de bal opnieuw rond zal blijken te zijn.

De overige wedstrijden zijn:

WHC-Vroomshoopse Boys

DZC ’68-vv Nunspeet

Go Ahead Kampen-KHC

SVZW-FC Zutphen

DETO-Flevo Boys

SDV Barneveld-DOS ‘37

Ga terug

Share |