asvdronten > Nieuws > Nieuws

DE BAL IS ROND BIJ FC ZUTPHEN-asv Dronten

2017-11-16 17:27

 

tl_files/content_resources/images/2017-2018/asv Dronten 1/algemeen/2017-11-16_FCZutphen.png

Na de fraaie overwinning (1-3) uit bij Vroomshoopse Boys op 4 november jl. heeft de bal bij het 1e de afgelopen dagen wel een aantal bijzondere wendingen (bekerverlies en blessure’s) gemaakt. Met complimenten overladen keerde het team terug uit het Twentse land om 3 dagen later ook nog een puike “friendly” te spelen in Harderwijk tegen VVOG (2-1). Opnieuw viel het woord “volwassen”.

Hoe schril was het contrast afgelopen zaterdag in de bekerwedstrijd bij 3e klasser Olympia uit Hasselt. Terecht een 4-3 nederlaag. Vriend en vijand waren het feitelijk eens dat op een klein kwartiertje na rust na, er sprake was van een wanvertoning bij Dronten. Wellicht niet in de meest optimale formatie, maar vooral in concentratie en balbehandeling viel de “groep” door de mand.

De uitschakeling voor de beker en het vertoonde spel is dan ook een waarschuwing voor de komende wedstrijd tegen laagvlieger FC Zutphen. Met andere woorden a.s. zaterdag alle hens aan dek en laten zien dat van de “uitglijder” tegen Olympia is geleerd en dat het in de “koppies” wel goed zit. De selectie herbergt een 3-tal pittige blessures, waarvan één blessure zelfs in aanmerking komt voor “stoppen met voetbal”.

De selectie herbergt een flink aantal pittige blessures, waarvan één blessure zelfs in aanmerking komt voor “stoppen met voetbal”. Helaas is er geen competitie-inbreng van Wouter van der Molen voor onze vereniging. Niek Telgen is wegens een knieblesssure langdurig uit de roulatie, Martijn Timmer viel vorige week geblesseerd uit, maar lijkt op tijd hersteld evenals Ricardo Talu. Maurizio Sleurink is voorlopig nog niet speelklaar. Voor de staf en overige selectiespelers een uitdaging om 3 punten aan het totaal toe te voegen waardoor 11 uit 8 borg staat voor een fraaie positie in de middenmoot.

Overige wedstrijden:

KHC - WHC
DOS'37 - Flevo Boys
DZC'68 - SVZW
Nunspeet - Vroomshoopse Boys
Go Ahead K - DETO
SDVB - Hierden

Ga terug

Share |