asvdronten > Nieuws > Nieuws

De laatste bal is ook rond bij DZC ’68- asv Dronten

2018-05-24 11:59

tl_files/content_resources/images/2017-2018/asv Dronten 1/algemeen/Bert Trompetter.pngVoorbeschouwing door Bert Trompetter

 Dronten 24 mei 2018

Zaterdag a.s. de laatste competitieronde van dit seizoen. De 6e plaats (van de 14 ploegen!) staat als een huis. De uitsmijter is een reisje naar de Achterhoek. Onze mannen kunnen nog één keer een teamprestatie van formaat neerzetten in een wedstrijd die onder bijzondere omstandigheden wordt gespeeld.

Voor DZC ‘68 staat alles op het spel. In deze sleutelwedstrijd zijn de Doetinchemmers verplicht om te winnen, willen zij nog kans maken om de PD-ronde te ontlopen. Dan moet Go Ahead Kampen als mede-PD-er echter verliezen van Flevo Boys. Vaak maakt een team in een jubileumjaar bijzondere momenten mee en dit is ook het geval bij DZC ‘68. 19 mei jl. werd het 50-jarig bestaan van de vereniging gevierd en golden er geen competitieverplichtingen.

De laatste 2 wedstrijden werden door de Doetinchemmers in volle winst omgezet. De strohalm is dikker geworden. Onze mannen en de staf spelen voor de laatste keer in de huidige samenstelling. Dat moet voldoende motivatie geven om nog één keer te willen vlammen. In het land van Normaal, waar ook de laatste bal rond is, gaan onder normale omstandigheden de punten mee de bus in. Dat maakt deze lange terugreis wel zo gezellig!

De overige wedstrijden:

DETO – WHC

Go Ahead Kampen – Flevo Boys

VV Hierden – SVZW

KHC – FC Zutphen

Nunspeet – DOS ‘37

SDV Barneveld – VV Vroomshoopse Boys

Ga terug

Share |