asvdronten > Nieuws > Nieuws

Degradatiekraker moet asv Dronten laatste strohalm bieden

2019-03-08 12:43

asv Dronten neemt het aanstaande zaterdag op tegen Enter Vooruit. De ploeg uit Enter staat samen met asv Dronten onderaan, met allebei 10 punten. asv Dronten koestert nog een klein voordeel qua doelsaldo, maar daar is dan ook alles mee gezegd!

Enter zal vol goede moed naar Dronten komen, aangezien van de laatste drie wedstrijden er 2 winnend werden afgesloten, al met al zijn de vooruitzichten dus weinig hoopgevend.

Toch zal asv Dronten beseffen, dat het nu 'do or die' is. Het gat met de nummers 11 en 12 is 4 punten, dus om nog iets van het seizoen te maken, zal er absoluut gewonnen moeten worden!

asv Dronten zal dat doen met oude gediende Dennis van Vuuren weer bij de selectie, hopelijk kan hij dit jonge elftal van de nodige sturing en ervaring voorzien en uiteraard verwachten we ook doelpunten te zien, nu spits Maxim van der Meer over is gekomen van PEC Zwolle!

De verwachting is, dat de vonken er zaterdag van af zullen vliegen en asv Dronten zal laten zien, dat het nog 'leeft' en klaar is voor een eindsprint, die zal leiden tot behoud in de 1e klasse!

 

De wedstrijd van a.s. zaterdag vangt om 14:30 uur aan op het burgemeester Dekker sportpark te Dronten.

Ga terug

Share |