asvdronten > Nieuws > Nieuws

DOS ’37 -ASV DRONTEN 3-2

2018-03-25 21:09

tl_files/content_resources/images/2017-2018/asv Dronten 1/algemeen/Bert Trompetter.png

HET EERSTE GOOIT ZIJN EIGEN GLAZEN IN


door Bert Trompetter

 Dronten 25 maart 2018

In Vriezenveen zijn afgelopen zaterdag geen goede zaken gedaan door de Drontenaren. Wat is er nog mooier dan na twintig minuten met 2-0 voor te staan. De wedstrijden controleren en vooral voor rust geen tegendoelpunt krijgen.

Het was na twintig minuten dan ook een verdiende 2-0 voorsprong maar hiermee was de Dronter koek ook geheel op. De wedstrijd werd vervolgens uit handen gegeven waardoor DOS ’37 zich in een alles of niets situatie naar de overwinning speelde. Daar waar vorige week met de borst vooruit koploper Flevo Boys over 90 minuten tegemoet werd getreden was er voor de pauze na de onnodige 2-1, min of meer sprake van een onrustige spelopvatting en daardoor falend collectief.

Een hele aparte ervaring deze middag, denken dat je de wedstrijd in de knip hebt (2-0 voor) en vervolgens na de 2-2 hopen op dat ene bitterzoete puntje om ten slotte in de mineur met lege handen de terugreis te aanvaarden. Een lange zit, dat kan niet anders.

Conclusie

Onze mannen hebben afgelopen zaterdag hun eigen glazen ingegooid en verzuimd 3 punten aan het totaal  van 25 toe te voegen. De uitdaging om de “the best of the rest” (plek 5) te worden is nog volop aanwezig. Maar met een blik op de ranglijst, het onderlinge verschil in punten en nog 8 wedstrijden te gaan kan de hele voorzichtige conclusie worden getrokken dat winst a.s. zaterdag tegen FC Zutpen wel heel erg welkom is. In ieder geval was deze nederlaag er één in de categorie van “niet nodig”.

Zie ook:

https://dedrontenaar.nl/sport/asv-dronten-laat-het-na-twintig-minuten-helemaal-liggen

https://www.omroepflevoland.nl/sport/158435/asv-dronten-verspeelt-2-0-voorsprong-en-verliest-in-vriezenveen

http://www.dos37.nl/

http://www.dos37.nl/fotoreportage-dos37-1-vs-asv-dronten-1/

http://www.rtvoost.nl/sport/uitslagen.aspx#page=klasse&kid=2195

door Bert Trompetter

 Dronten 25 maart 2018

Ga terug

Share |