asvdronten > Nieuws > Nieuws

Duurzaam sportpark asv Dronten

2019-02-06 16:05

We worden als bestuur van asv Dronten de laatste tijd veelvuldig geïnformeerd over diverse mogelijkheden om het sportpark te verduurzamen. Zowel door leden als door commerciële partijen. 

Werkgroep
Het bestuur is zich bewust van de noodzaak om het sportpark te verduurzamen. We willen daarom een beroep doen op leden, sponsoren of andere geïnteresseerden om een werkgroep te vormen. Deze werkgroep gaat aan de slag met het verduurzamen van het sportpark.

Mogelijkheden
Denk bijvoorbeeld aan ledverlichting in kleedkamers en als veldverlichting. Tijdschakelaars en/of bewegingssensoren, warmtepompen, aanschaffen van zonnepanelen of verhuur van daken aan een energiemaatschappij voor energieopwekking.

Voorstellen
Het bestuur wil de werkgroep de opdracht meegeven om diverse voorstellen voor het verduurzamen van het sportpark uit te werken. De werkgroep rond dit uiterlijk 1 juli 2019 af en presenteert een voorstel aan het bestuur. 

Help je mee?
Ben jij geïnteresseerd in de mogelijkheden om te verduurzamen? Wil jij meedenken over de mogelijkheden? Ben je wellicht zelfs specialist of adviseur in verduurzaming? Meld je dan aan voor 1 maart 2019 via accommodatie@asvdronten.nl of spreek één van de bestuursleden aan.

Uit de aanmeldingen wordt een werkgroep gevormd die met de opdracht aan de gang gaat.

 

Het bestuur

Ga terug

Share |