asvdronten > Nieuws > Nieuws

G-clinic met spelers van asv Dronten 1

2018-05-01 06:02

Op 27 maart was het dan zover. De eerste clinic, georganiseerd door een aantal spelers van ons 1e elftal, werd gegeven op het hoofdveld aan de spelers van het G-team.

Vincent ter Burg, aanspreekpunt van deze avond, opende de avond met een kort welkomstwoord in de kantine. De G-spelers, onder leiding van Peter Sonnemans, werden voorgesteld aan de aanwezige spelers van de selectie. Het team voor deze avond bestond uit: Vincent ter Burg, Jeroen van der Meer, Ingmar Koster, Niek Telgen, Kevin van der Vlag, Laurens Brouwer en Tibor Liska.

tl_files/content_resources/images/2017-2018/Jeugd/G-team/G-clinic.jpg

Rond 19.00 uur ging de groep gezamenlijk richting het hoofdveld om daar een intensieve training af te werken.

Eerst natuurlijk een gezamenlijke warming-up, waarna de groep werd verdeeld in kleinere groepjes. In een circuitvorm werden er drie oefeningen gedaan, die bestonden uit een dribbelvorm, een pass- en trapvorm en een afwerkvorm op goal. Uiteraard werd daarna afgesloten met het leukste onderdeel van de training: het partijtje samen met de spelers van het 1e

Zo rond de klok van 20.00 uur was de training alweer voorbij en was het tijd om wat mooie groepsfoto’s te laten schieten. De vrolijke gezichten laten zien dat het een geslaagde avond was en in de kantine werden de G-spelers nog getrakteerd op een welverdiend flesje drinken en zakje chips.  

De spelers van het G-team en de ‘trainers’ van het 1e elftal verlieten met een voldaan gevoel het sportpark. Een gevoel van saamhorigheid en zeker iets om trots op te zijn !

TC JEUGD

Ga terug

Share |