asvdronten > Nieuws > Nieuws

Geslaagde ING G-toernooi bij asv Dronten

2018-06-18 14:50

tl_files/content_resources/images/2017-2018/G-toernooi 16-6-2018/_MG_9572.jpg

Het ING G-toernooi voor de 2e keer georganiseerd door asv Dronten en hoofdsponsor ING is wederom een groot succes geworden.

Met hulp van vele vrijwilligers is de dag soepel verlopen en verlieten de deelnemende teams na afloop met een goed gevoel het 'burgemeester Dekker sportpark'.

De dag begon met de opkomst van de teams over de rode loper naar het hoofdveld. Na het zingen van het Wilhelmus en een poging van het Belgische volkslied werd er nog een korte warming-up gehouden voordat de wedstrijden een aanvang namen.

Dejunioren speelden hun wedstrijden op een half veld op het hoofdveld en de senioren speelden op veld 2. De wedstrijden verliepen zonder enige wanklank en ernstige blessures.

Tijdens de middagpauze zongen op het 'plein' het Dronter piratenkoor enkele bekende liederen en waren er voor de spelers/speelsters en begeleiding de keuze uit diverse snacks en drinken.

Na afloop van de wedstrijden bleek bij de junioren het team uit Genemuiden het sterkst. Zij wonnen na winst ìn de strafschoppen serie van NVC uit Naarden.

Bij de senioren ging de winst naar Rigtersbleek. In de finale waren ze met 1-0 te sterk voor het seniorenteam van NVC.

Bij de prijsuitreiking was er voor iedereen een medaille en een certificaat van deelname plus voor het team een fraaie beker die werd uitgereikt door wethouder Ton van Amerongen.

 

Deelnemende verenigingen waren:Flevo Boys, SV TEC, SV ’t Harde, vv Loenermark, HH’97, SV NVC, vv Rigtersbleek, sc Genemuiden, GKvve Masseman, KFC Marke (België), vv Gorecht (België) en asv Dronten.

 

Het toernooi werd mogelijk gemaakt door:

  • de inzet van de voetballers en de vrijwilligers van asv Dronten, hoofdsponsor ING en daarnaast supportersvereniging asv Dronten, Hanneke’s pluktuin, Fonds Gehandicaptensport, Ringfoto Doornbos, Hammer fysiotherapie, Fysiotherapie 'de bank' en Ronde Tafel 122.

 

foto's van deze geslaagde dag zijn hier te zien....

Ga terug

Share |