asvdronten > Nieuws > Nieuws

Haakt asv Dronten na streekderby weer aan?

2019-02-15 10:29

asv Dronten neemt het aanstaande zaterdag op tegen KHC. KHC wist eerder dit seizoen asv Dronten op een nederlaag te trakteren en daarmee enigszins revanche te nemen op de verloren kampioenswedstrijd in 2014. 
Natuurlijk zijn we inmiddels wat jaren verder en telt het nu. KHC leek rond de heenwedstrijd deze competitie langzaam te gaan stijgen richting de top van de ranglijst, maar ook bij de Kampenaren lijkt de klad er een beetje ingekomen. Van de laatste 4 wedstrijden werden er 3 verloren.
Waar asv Dronten van de laatste 6 wedstrijden er 5 verloor!

Een absolute kraker dus tussen twee ploegen, die op zoek zijn naar het zoet van een overwinning! asv Dronten weet daarnaast de ploegen achter zich hijgend in de nek. Het verschil met nummer laatst Enter Vooruit is inmiddels geslonken tot 3 punten.

Het is dus duidelijk, het is 1 voor 12!

Het goede gevoel is er nog steeds, aangezien asv Dronten nog altijd elke week prima speelt en tijdens de winterstop werd er zelfs 2x gewonnen!

Na een aantal afgelastingen en 2x verlies na de winterstop hopen de Drontenaren te laten zien, dat ze er alles aan zullen doen om het verblijf in de 1e klasse te continueren!

Er wordt morgen onder hopelijk een heerlijk zonnetje afgetrapt om 14.30 uur op het burgemeester Dekker sportpark!

Ga terug

Share |