asvdronten > Nieuws > Nieuws

‘Het gaat nu om de punten’

2018-11-30 17:24

asv Dronten neemt het zaterdag 1 december op tegen de Merino's. De club uit Veenendaal hield zich eerder altijd op in de regionen Zuid en West, maar is dit jaar ingedeeld in de regio Oost.

De Merino's kent net als asv Dronten een seizoen dat zich kenmerkt door hoogte en dieptepunten en de clubs hebben beiden een puntentotaal van 9 bij elkaar gesprokkeld.

De Merino's wonnen vorige week van Dos '37 en zullen dus met vertrouwen naar Dronten.

asv Dronten moet nog bijkomen van de wedstrijd van vorige week in Nunspeet. De beelden liegen niet en via asv Dronten TV is terug te zien, dat een cruciaal moment in die wedstrijd door de scheidsrechter gemist werd. (waar is de VAR als je hem nodig hebt).
Een verdediger van Nunspeet hield de bal met de handen uit de goal: rood en een penalty, zou je denken, maar niets was minder waar. De scheidsrechter liet doorspelen en negeerde het voorval.

 

In de 75e minuut leek het dan alsnog goed te komen. Een speler van Nunspeet kreeg zijn tweede gele kaart en tegen 10 man probeerde asv Dronten door te drukken, maar ook dit liep niet zoals verwacht: het was juist vv Nunspeet dat nog twee keer wist te scoren en met een glimlach richting de kleedkamers vertrok.

De complimenten voor het spel blijven, maar het zal nu toch echt om de punten moeten gaan. asv Dronten heeft door de uitslagen om de ploeg heen nog altijd de kans om zich aan te sluiten bij de subtop, maar dan zal tegen de Merino's de volle buit gepakt moeten gaan worden!

Aanvang 1 december 14:30 uur

Ga terug

Share |