asvdronten > Nieuws > Nieuws

27 mei Regionale Bekerfinales op het terrein van asv Dronten

2017-06-03 16:00

We hadden niet één, niet twee, ... nee, we hadden op 27 mei maar liefst 15 bekerfinales op ons terrein.Wat een enorm feest was dat.

Bekerfinales zoals ze horen te zijn, met strijd, spanning, emotie en vooral veel plezier. Teams uit Zeewolde, Schalkhaar, Hierden, Marienberg, Emst, Putten, Zwolle, Lelystad, Deventer, IJsselmuiden, Kampen, Heeten, Biddinghuizen, Hulshorst, Nijverdal, Wezep, Ommen, Veessen, Lemelerveld

tl_files/content_resources/images/2016-2017/Nieuws/Wedstrijdfoto.JPG

en jawel ook uit Dronten: onze helden van JO9-6. Maar ook van alle leeftijden van JO9 tot senioren, jongens en meisjes.

tl_files/content_resources/images/2016-2017/Nieuws/asv Dronten JO9-6.JPG

Een groot compliment voor al onze vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt. De kantinecommissie had er weer de handen vol aan maar heeft er voor gezorgd dat het op deze snikhete dag niemand aan iets ontbrak. De spelers van het 2de traden op als gastheren: dat werd enorm gewaardeerd. En dan natuurlijk de mensen die vaak te weinig respect genieten maar essentieel zijn voor onze sport: scheidsrechters bedankt! Het wedstrijdsecretariaat was weer keurig bezet door de coördinatoren en natuurlijk ons aller Jetske. En daar omheen nog tal van vrijwilligers voor het podium, de muziek, parkeerwacht etc. etc.

Wat blijft je bij van zo'n dag..... nou veel! Wat dacht u van een met penalty's besliste triller gespeeld door de helden van Asv Dronten JO9-6 (2de geworden), of de prijsuitreiking door de wethouder Ton van Amerongen, oud scheidsrechter Jan Brouwers, niemand minder dan Hakim Ziyech en vanuit de KNVB Harm Bies .

tl_files/content_resources/images/2016-2017/Nieuws/Hakim met MO17-1 Lemerlerveld.JPG

Of de door Jochen geregelde actie dat circus Renz met een kameel, clown en diabolo-artiest kwamen.

tl_files/content_resources/images/2016-2017/Nieuws/Circus Renz.jpg

Dan het team van Hulshorst: ik heb nog nooit een team een 2de plek zo uitbundig zien vieren. O ja, niet te vergeten de finale met de MO-17 vrouwen: een dubbeldeksbus met publiek en als er gescoord werd kon heel Dronten genieten van vuurwerk, trommels en toeters: wat een sfeer.

Voor een digitale terug blik op de finale dag: https://youtu.be/iGwr4NCH7JM


Het was een geweldig warme, een geweldig gezellige maar bovenal was het een geweldig voetbalfeest. Alle vrijwilligers en sponsoren die dit mogelijk gemaakt hebben hartelijk dank!

tl_files/content_resources/images/2016-2017/Nieuws/Hakim Ziyech.jpgNamens de organisatie,
Corline, Jochen, Gert Jan en Marco

Ga terug

Share |