asvdronten > Nieuws > Nieuws

6 punten wedstrijd voor asv Dronten

2018-11-16 15:52asv Dronten neemt het zaterdag a.s. op tegen DZC '68. Einde vorige seizoen trakteerden de Doetinchemers de Drontenaren op een pak slaag. Dit zijn we in Dronten nog niet vergeten. Maar nog belangrijker is, dat er zaterdag een hoop op het spel staat.

asv Dronten moet winnen en datzelfde geldt eigenlijk voor DZC '68. Wint asv Dronten, dan zet het DZC '68 voorlopig op achterstand, maar winnen de mannen uit Doetinchem, dan gaan ze over asv Dronten heen en zal degradatievoetbal voorlopig het devies zijn.

De vroegere club van Siem en Luuk de Jong zal dus tot de tanden gewapend naar Dronten komen, zeker na het hoopvolle punt tegen Nunspeet twee weken geleden.

Bas Maljaars liet hier op de Drontenaar al optekenen, dat het linkerrijtje er in zit en afgaande op het spel van asv Dronten is dat ook geen gekke gedachte, maar uiteindelijk gaat het om de punten en die zullen er dan eerst moeten komen, daarvoor zaterdag de kans!

Jeroen van der Meer zal weer plaatsnemen op de bank en is dus in staat in te vallen, daarnaast hopen we dat asv Dronten het goede spel van de afgelopen weken voortzet en combineert met een overwinning.
De verloren wedstrijden tegen de koploper en nummer 2 laten we achter ons en ook hopen we natuurlijk de nederlaag in de beker tegen SDC Putten weg te spoelen aanstaande zaterdag.

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een knallende voetbalmiddag, waarschijnlijk zal ook een heerlijk winters zonnetje aanwezig zijn, dus verwelkomen we u en jou heel graag op het burgemeester Dekker sportpark te Dronten. De bal zal gaan rollen vanaf 14:30 uur.

Ga terug

Share |