asvdronten > Nieuws > Nieuws

Jannes Nieuwhof vrijwilliger van het jaar 2018

2018-09-15 14:53

Vrijwilliger Jannes Nieuwhof is vrijdag uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar bij asv Dronten. Sinds jaar en dag zet hij zich actief in voor de Dronter voetbalclub. Jannes weet alles van de vereniging. Hij zit in de financiële commissie, denkt altijd mee, geeft gevraagd en ongevraagd kritiek. Maar altijd constructief en op een positieve wijze.

asv Dronten prijst zich gelukkig met een enthousiaste groep vrijwilligers. Binnen alle geledingen van de vereniging zijn de spreekwoordelijke dobbers waar de vereniging op drijft, te vinden. Voor het derde jaar op rij zet de club één van de vrijwilligers extra in het zonnetje op de vrijwilligersavond. 
 
“De vrijwilliger van het jaar is geen lid van verdienste of iets dergelijks,” zo legt voorzitter Mark Benning uit. “Het is een blijk van waardering. Een aanmoedigingsprijs. Eentje voor een vrijwilliger die zich belangeloos inzet. Omdat we graag zien dat diegene zijn of haar kennis en kunde blijft inzetten voor de vereniging.”
 
“Onze hoofdsponsor SuperTank ziet, net als wij, het belang van vrijwilligers voor de club. Zij sponsoren de bbq voor alle mensen die zich het hele seizoen belangeloos inzetten. Wij kiezen op deze avond de vrijwilliger van het jaar. Jannes mag deze eretitel een jaar lang dragen,” aldus voorzitter Mark Benning.
 
Jannes is de opvolger van Froukje van den Berg. Zij werd vorig jaar gekozen als vrijwilliger van het jaar vanwege haar tomeloze inzet voor de club. Als kantinebeheerder en vrijwilligerscoördinator is zij van diverse markten thuis.

Ga terug

Share |