asvdronten > Nieuws > Nieuws

zaterdag G-toernooi bij asv Dronten

2018-06-16 10:48

Op zaterdag 16 juni klinkt het fluitsignaal voor aanvang van het ING G-toernooi bij asv Dronten. De voetbalclub organiseert voor de 2e maal het voetbaltoernooi voor spelers uit het binnen- en buitenland. 

 

Dit jaar doen asv Dronten, Flevo Boys, SV TEC, SV ’t Harde, vv Loenermark, HH’97, SV NVC, vv Rigtersbleek, sc Genemuiden, GKvve Masseman, KFC Marke (België) en vv Gorecht (België) mee aan dit toernooi.

 

Doel van dit toernooi is samen een plezierige en sportieve dag beleven. Natuurlijk is het leuk als je wint, maar het allerbelangrijkste is het plezier dat je aan je voetbalsport beleeft. 

 

Vorig jaar werd de eerste editie van het G-voetbaltoernooi bij asv Dronten gehouden. Peter Sonnemans blikt enthousiast terug. “De teams werden als VIP’s ontvangen over een rode loper. Overdag waren er professionele masseurs aanwezig en rond het middaguur was er een barbecue voor alle deelnemers en begeleiders. En er was een gezamenlijke warming-up met de honderden deelnemers waarbij de trainers op het dak van de kantine de oefeningen voordeden. Zoiets heb ik echt nog nooit gezien. Maar het mooiste was dat we met alle deelnemers uit volle borst het Wilhelmus zongen. De emoties spatten ervan af. Toen was het toernooi pas echt geopend.”

 

Het ING G-toernooi is een succes worden dankzij de inzet van de voetballers en de vrijwilligers van asv Dronten. Dit toernooi wordt mogelijk gemaakt door hoofdsponsor ING en daarnaast supportersvereniging asv Dronten, Hanneke’s pluktuin, Fonds Gehandicaptensport, Ringfoto Doornbos, Hammer fysiotherapie, Fysiotherapie de bank en Ronde Tafel 122. 

 

asv Dronten is een van de bijna 350 voetbalclubs waar kinderen met een beperking kunnen voetballen.

Ga terug

Share |