asvdronten > Nieuws > Nieuws

Spandoekenwedstrijd 1e elftal

2019-05-09 18:54

Moedig onze jongens aan met spandoeken, lawaai, spreekkoren of anderszins, zolang het maar positief is naar het team en respectvol naar tegenstanders en arbitrage.

 

Ons 1e elftal, met daarin veel eigen oud-jeugdspelers, strijdt voor handhaving in de 1e klasse Oost en kan alle steun gebruiken. Daarom organiseert de Supportersvereniging asv Dronten tijdens iedere thuiswedstrijd tot het einde van het seizoen een spandoeken/aanmoedigingswedstrijd voor jeugdteams tot 12 jaar. Deelnemende teams kunnen zich vooraf aanmelden en krijgen van ons limonade in de rust en limonade en chips na de wedstrijd. Het team met de beste en meest creatieve aanmoedigingen krijgt na afloop patat. Voor en na de wedstrijd worden de teams begeleid door 1e elftalspeler Jeroen van der Meer.

 

Eerstvolgende thuiswedstrijd: asv Dronten–Nunspeet, zaterdag 11 mei om 14.30 uur. Leiders/trainers kunnen hun team aanmelden via supportersvereniging@asvdronten.nl. Heb je nog vragen, neem dan gerust even contact op via hetzelfde mailadres.

 

Hoe meer teams, hoe beter!

Ga terug

Share |