asvdronten > Nieuws > Nieuws

Sponsorloop DV Trading Voetbalkampen

2018-12-22 20:15

Voor de DV Trading Voetbalkampen in 2019 wordt er ook dit jaar weer de sponsorloop gehouden. Dit is op maandag 7 januari. Het doel van de sponsorloop is om geld in te zamelen voor de voetbalkampen. Met dit geld kunnen we weer twee leuke en actieve weekenden organiseren voor alle jongens en meisjes onder de 13. Ook wordt de opbrengst gebruikt om het inschrijfgeld zo laag mogelijk te houden. De deelnemers aan de sponsorloop betalen minder inschrijfgeld dan de kinderen die niet aan de sponsorloop hebben deelgenomen. Voor veel teams is de nieuwjaarsloop een mooie aangelegenheid om te gebruiken als start van de trainingscyclus na de kerstvakantie.

Verzamelen
We verzamelen maandag 7 januari om 18.00 uur op het sportpark van asv Dronten. Zoals ieder jaar wordt er op één van de velden een parcours uitgezet. Alle teamleden leveren hun formulier en het geld vooraf bij de leider of trainer in. Deze levert dat deze namens het team in bij de organisatie op maandag 7 januari voorafgaand aan de sponsorloop. Het team met de hoogste opbrengst wint een verzorgd teamuitje naar een eredivisiewedstrijd van sc Heerenveen; deze prijs is beschikbaar gesteld door MTH accountants Emmeloord.

 

Programma:
18.10 warming up
18.15 start nieuwjaarsloop 
18.35 stop JO-8, JO-9 en G-team
18.40 stop JO-10, JO-11 en MO-11
18.45 stop JO-12, MO-13 en JO-13
18.55 stop overige teams


Vanaf 19.30 uur staat er voor leden een stamppot buffet klaar (voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie). Voor het stamppot buffet uiterlijk donderdag 3 januari aanmelden via info@asvdronten.nl. Graag aangeven met hoeveel volwassenen/kinderen je komt. Per lid wordt een bijdrage van € 7,50 gevraagd voor het buffet. 

 

We hopen dat ook dit jaar weer veel kinderen meedoen aan de sponsorloop.

 

Organisatie Voetbalkampen

voetbalkamp@asvdronten.nl

Ga terug

Share |