asvdronten > Nieuws > Nieuws

Sponsorloop voetbalkampen

2018-11-15 21:01

Ook in 2019 organiseert asv Dronten weer de voetbalkampen voor de jeugd onder 13 (jongens en meisjes). De jaarlijkse sponsorloop voor deze voetbalkampen staat gepland op maandag 7 januari. Deze week hebben alle spelers de inschrijfformulieren bij de training gekregen.  

Het doel van de sponsorloop is om geld in te zamelen voor de voetbalkampen in juni en juli. Met dit geld kunnen we weer twee leuke en actieve weekenden organiseren voor alle jongens en meisjes onder de 13. Ook wordt de opbrengst gebruikt om het inschrijfgeld zo laag mogelijk te houden. De deelnemers aan de sponsorloop betalen minder inschrijfgeld dan de kinderen die niet aan de sponsorloop hebben deelgenomen. 

We verzamelen maandag 7 januari om 18.00 op het sportpark van asv Dronten. Zoals ieder jaar wordt er één van de velden een parcours uitgezet. Alle teamleden leveren hun formulier en het geld vooraf bij de leider of trainer in. Deze levert dat deze namens het team in bij de organisatie op maandag 7 januari voorafgaand aan de sponsorloop. 

We hopen dat ook dit jaar weer veel kinderen meedoen aan de sponsorloop. Uiteraard hebben we voor het team dat het meeste geld weet in te zamelen een leuke verrassing. 

 

Organisatie Voetbalkampen

voetbalkamp@asvdronten.nl

Ga terug

Share |