asvdronten > Nieuws > Nieuws

Van de bestuurstafel – uitnodiging nieuwjaarsreceptie

2017-12-27 13:38

Onder leiding van scheidend voorzitter André Aasman heeft het bestuur tijdens de Algemene Vergadering van woensdag 13 december 2017 aan de leden gepresenteerd de jaarstukken, een toekomstvisie op de accommodatie en de plannen omtrent de jeugd en de begeleiding van de jeugdtrainers en -coaches. Ook is een vurig pleidooi gehouden voor prestatievoetbal.  

Tot het bestuur is toegetreden Jessica van den Bergh, bestuurslid communicatie. Herkozen is Jan Peter Doornbos, bestuurslid senioren. De voorzittershamer is door André Aasman overgedragen aan (interim) voorzitter Mark Benning. 

André Aasman is maar liefst zes jaren voorzitter geweest van onze vereniging. Ook via deze weg willen we André hartelijk danken voor zijn tomeloze inzet in deze periode.

De komende weken staan diverse activiteiten op de kalender, zoals klaverjassen, oliebollenbakken en de nieuwjaarsloop. De eerste officiële bestuursaangelegenheid is de nieuwjaarsreceptie. Graag heffen wij met u het glas op het nieuwe jaar! Daarom nodigen wij u uit voor een gezellig en informele nieuwjaarsborrel. U bent van harte welkom op 2 januari om 20.00 uur in onze kantine.

Ook in 2018 vergadert het bestuur elke eerste dinsdag van de maand in de bestuurskamer. Wilt u ook een bijdrage leveren, een punt op de agenda zetten of iets onder de aandacht brengen? U bent van harte welkom!

Wij hopen u 2 januari te mogen ontmoeten en wensen u een goede jaarwisseling!

Bestuur asv Dronten

Ga terug

Share |