asvdronten > Nieuws > Nieuws

Voorbeschouwing asv Dronten – DETO

2018-04-04 10:25

De nummers 4 en 5 tegen elkaar, spannend? Misschien, maar het gat is helaas al 9 punten. Toch lijkt DETO het een beetje kwijt te zijn, na 2 nederlagen op rij. Asv Dronten daarentegen bewees zaterdag op weg te zijn om een heuse stabiele 1e klasser te worden en won zakelijk met 2-0 van FC Zutphen, een ploeg die voor de laatste kansen speelde.

Mooi gegeven was ook, dat er twee jongens vanuit de jeugd mochten proeven aan het eerste elftal en dat biedt hoop voor de toekomst.
Met een overwinning zaterdag, zou asv Dronten de druk op DETO op kunnen voeren en zal het teamgevoel een nog grotere boost krijgen. Dit leidt dan hopelijk ook tot het inzicht bij de spelers, dat met deze groep wat moois te bereiken is.

Als DETO zo doorgaat (de laatste twee wedstrijden werden verloren) en asv Dronten weet zaterdag te winnen, dan kan de 4e plek misschien toch nog een haalbare kaart blijken, iets waar wij Drontenaren uiteraard op hopen!

Zaterdag gaan we het onder het genot van een heerlijk zonnetje en temperaturen boven de 20 graden meemaken op het burgemeester Dekker Sportpark.

Zaterdag 14:30 uur asv Dronten – DETO

AvL

Ga terug

Share |