asvdronten > Nieuws > Nieuws

Voorbeschouwing asv Dronten - DZC'68

2018-02-20 16:13

Voorbeschouwing door AvL

In verband met een tijdelijke afwezigheid van de heer Trompetter neem ik zijn taken in het kader van ‘de bal is rond’ de komende weken waar.

Zo tijdelijk als de afwezigheid van Bert, zo tijdelijk leek ook de weg naar stabiliteit voor ons vlaggenschip. Asv Dronten leek met goed voetbal de tegenstanders de wil op te kunnen leggen en er werden meerdere partijen achter elkaar gewonnen, waardoor men naar boven kon kijken.
Op het moment, dat DZC ’68 uit Doetinchem in december langs zou komen, stonden de Drontenaren op een punt om door te stomen naar boven of een pas op de plaats maken. De wedstrijden tegen DZC en Go Ahead Kampen stonden op stapel en daarna zouden we echt weten wat de potentie van dit elftal zou zijn.

Inmiddels ging de wedstrijd tegen Kampen verloren, zwijnde we met een punt tegen Barneveld en kregen we vorige week de deksel op de neus tegen WHC en toch……

Nog altijd weten we de ploegen achter ons op afstand te houden, al komt onder andere DZC wel heel dichtbij. Zaterdag opnieuw de vraag: stomen we door naar boven, of moeten we toch meer en meer achteruit gaan kijken?!

Lichtpunten zijn er genoeg, ook tegen Go Ahead Kampen en WHC hadden er zomaar 3 punten mee in de tas gekund, dus hopelijk dat deze week op het vlak van afwerken hard is getraind, zodat we een buffertje mee kunnen nemen naar de lastige wedstrijd volgende week thuis tegen SVZW.

 

AvL

Ga terug

Share |