asvdronten > Nieuws > Nieuws

Voorbeschouwing asv Dronten - Go Ahead Kampen

2018-05-16 22:39

Aanvang: 14:30 uur en niet zoals vermeld in de Flevo Post 18:00 uur

 

Afscheid van spelers, afscheid van Raymond Schuurman en John Halsema, afscheid van een wisselvallig seizoen. De drontenaren hebben niet veel meer te winnen of te verliezen, de Kampenaren voelen een hete adem in de nek van KHC, vv Nunspeet en DZC '68 en ook zij teren op een zeer wisselvallig seizoen. Gaat het een gezapige uitzwaaiwedstrijd worden of......Raymond Schuurman is duidelijk: 'de laatste weken ontbreekt de laatste 20%, de wil om ècht te willen winnen, de beste te willen zijn. Richting de laatste twee wedstrijden gaan we daar op inzetten en gaan we laten zien, dat we die 20% wel bezitten!'

Nog vers in het geheugen ligt de wedstrijd in Kampen, een omstreden rode kaart en penalty, Elmali die 'm hield, maar de bal ging er alsnog in. Revanchegevoelens zullen er zeker aanwezig zijn bij de Drontenaren. En boven alles gaan de mannen hopelijk laten zien, dat ze het seizoen niet als een nachtkaars uit laten gaan!

Zoals gezegd spelen de Kampenaren ook zeker nog voor een goede notering en zo kan zich er een hete, passievolle burenruzie gaan ontspinnen!

 

We wensen alle spelers en staf een heerlijke middag met hopelijk een mooi (thuis) afscheid, inzet, beleving, passie & strijd en de nog wel eens ontbrekende scherpte voor de goal, kunnen het zaterdag tot een prachtige laatste thuiswedstrijd maken!

 

Aanvang, zoals gezegd: 14:30 uur!

 

AvL

 

Ga terug

Share |