asvdronten > Nieuws > Nieuws

Voorbeschouwing asv Dronten - SVZW

2018-04-25 10:00

asv Dronten lijkt het even kwijt, na SDV Barneveld, trakteerde KHC ons vlaggenschip op een pijnlijke 1-4 nederlaag, overigens geheel verdiend.

Waar het mis gaat is toch met name het afmaken. Lucky Akot mocht opnieuw 90 minuten maken, speelde aardig, en we hopen dat hij zich ook meer en meer gaat opwerpen als goalgetter! Daar mag hij dan zaterdag mee beginnen. De gedeeld koploper komt op bezoek. SVZW strijdt met Flevo Boys om de titel en kan zich dus geen puntverlies veroorloven. De laatste keer dat dat wel gebeurde was 7 wedstrijden geleden:

vv Hierden gooide flink de beuk erin, streed voor elk meter en wist met scherpe counters SVZW te verslaan. Laten de Drontenaren hier een voorbeeld aan nemen, een stukje strijd en het afmaken van de kansen dan zit een stuntje erin!


Genoeg ingrediënten voor de mannen van asv Dronten om geladen het veld in te gaan! Meer en meer spelers hebben toegezegd te zullen blijven volgend seizoen en ook dat kan een heel positief effect hebben op de spirit bij ons vlaggenschip!


Aftrap zaterdag 14:30 uur op het burgemeester Dekker Sportpark


AvL

Ga terug

Share |