asvdronten > Nieuws > Nieuws

Geen voetbal dit weekend...

2018-02-27 17:09

AFGELAST

asv Dronten liet vorige week zien welke kant ze op willen. Menig speler sprak zich al uit over het feit, dat ze heel graag over een jaar of anderhalf met dit team richting hoofdklasse wil en die ambitie werd vorige week eer aan gedaan met geduld en vervolgens een dosis scoringsdrift tegen concurrent DZC '68. De drontenaren mogen zich met trots 'de best of the rest noemen.' Weliswaar met KHC en vv Nunspeet hijgend in de nek.

SVZW strijdt/streed om het kampioenschap met Flevo Boys. Twee keer wisten ze de Emmeloorders op een gelijkspel te houden en van de 7 wedstrijden voor de winterstop werden er 6 gewonnen.  Na de winterstop zijn de resultaten wisselend: een 10-0 overwinning op FC Zupthen, maar verliespartijen tegen WHC en Hierden.

vv Hierden gooide flink de beuk erin, streed voor elk meter en wist met scherpe counters SVZW veel pijn te doen. Met het vertrouwen van de Drontenaren, een stukje strijd en het afmaken van de kansen zit een stuntje erin!

 

Vorige week een mooie stap, deze week is er geen moeten, maar zou een overwinning een reuze cadeau zijn en tevens een reuze stap richting die plek 4 t/m 6! We hopen op een prachtige wedstrijd vol strijdlust en hopelijk mooie goals en een asv Dronten dat laat zien als (vrienden) team elk team op de pijnbank te kunnen leggen.

Ga terug

Share |