asvdronten > Nieuws > Nieuws

Voorbeschouwing asv Dronten - Vroomshoopse Boys

2018-03-07 07:22

De Drontenaren mogen zich sinds vorige week zaterdag trots ‘de best of the rest’ noemen. Al moet gezegd, dat KHC en Nunspeet ze op de hielen zitten. Een mooie positie, maar duidelijk is, dat men niet op de lauweren kan gaan rusten.

En dan komt de hekkensluiter langs en sluipt het gevaar er in:’die kunnen we wel……’ Trainer Schuurman zal de jongens er attent op maken, dat dit de moeilijkste wedstrijden zijn. De wedstrijden die je ‘moet’ winnen. Daarbij moet aangetekend, dat Vroomshoopse Boys twee weken geleden SDVB op 1-1 hielden en eigenlijk nooit echt dik verliezen!

Met tomeloze inzet, het spel voorzetten wat er de laatste weken op de mat wordt gelegd en wéér het afmaken van kansen, moet asv Dronten in staat worden geacht een driepunter uit de hoed te toveren!

Een weekje rust achter de rug, we gaan zaterdag zien wat dat met onze jongens heeft gedaan!

Wil Vroomshoop de hoop op lijfsbehoud nog levend willen houden, dan zullen zij eigenlijk moeten winnen, dus alle ingrediënten voor een wedstrijd op het scherpst van de snede zijn aanwezig!

We zien jullie allen graag zaterdag om 14:30 uur op het burgemeester Dekker sportpark te Dronten met na afloop live muziek in de kantine.

Ga terug

Share |