asvdronten > Nieuws > Nieuws

Wilko Braam keert terug op oude nest!

2019-04-19 21:08

Wilko Braam keert terug op oude nest!

 

De technische commissie is trots dat vanaf volgend seizoen Wilko Braam weer terug keert naar asv Dronten. Wilko speelde de afgelopen 4 seizoenen als basisspeler voor het in de 3de divisie uitkomende  VVOG. 

 

Nadat Wilko VVOG eind 2018 bekend had gemaakt naar een andere club voor 2019-2020 uit te zien werd reeds het eerste contact gelegd, waarbij Wilko deze vrijdag aankondigde definitief voor asv Dronten te hebben gekozen.

 

Met Wilko, die in 2010 als A junior reeds debuteerde in het eerste elftal, krijgt het eerste elftal van asv Dronten voor volgend seizoen zijn eerste kwalitatieve versterking.

 

Tussen 2010 en 2015 speelde Wilko 125 officiële duels voor asv Dronten waarin hij 23 doelpunten maakte. Tevens was hij erbij toen in 2014 promotie naar de eerste klasse werd afgedwongen.

 

Met de terugkeer van Wilko Braam is een eerste inzet gegeven met de aankondiging op de vorige ledenvergadering om Dronter jongens die elders op een hoger niveau spelen weer bij asv Dronten te laten spelen om zo samen de weg naar boven weer in te slaan.

 

De technische commissie is op dit moment druk doende om de staf voor volgend seizoen vast te leggen en tevens de selectie verder op niveau te krijgen.

Ga terug

Share |