Visual
Nieuwsbrieven
asvdronten > Supporters > Nieuwsbrieven

tl_files/content_resources/images/banners/suporters01.jpg

Eerste elftal

De start van het nieuwe voetbalseizoen 2015-2016 ligt inmiddels weer achter ons. De eerste wedstrijd in het verre Bedum heeft ons het resultaat gebracht waarop we hoopten. Een goed begin is het halve werk. Een nieuwe competitie in de 1e klasse E Noord. Een weerzien met enkele oude bekende ploegen waar asv Dronten in het verleden ook tegen speelde. Maar ook enkele, voor ons, totaal onbekende clubs. Het wordt zeker weer  een prachtige competitie met nieuwe uitdagingen en weer nieuwe gehaktballen die geproefd moeten worden.  

Het vlaggenschip van asv Dronten heeft afgelopen zomer nogal wat wijzigingen ondergaan. Enkele spelers zijn vertrokken, waaronder enkele bij de jeugdafdeling van asv Dronten opgeleide spelers. Jammer, maar we begrijpen het dat men op een hoger niveau  de sportieve uitdaging zoekt of dat de woon/studie omstandigheden zijn gewijzigd. Om de selectie op peil te houden heeft de TC enkele spelers vanuit de jeugd overgeheveld naar de A-selectie en enkele spelers van “buiten” aangetrokken. Spelers waarvan we hopen dat men zich snel thuis zal voelen bij asv Dronten. De verwachting van de supporters zijn ook dit seizoen weer hooggespannen. Promoveren zal moeilijk zijn, omdat alleen de kampioen kan promoveren, (en een piepklein kansje voor de periode kampioenen) maar een plekje bij de eerste vier moet toch mogelijk zijn.

Bijdragen en activiteiten

Afgelopen seizoen heeft de Supportersvereniging weer diverse activiteiten ontplooid die, samen met uw lidmaatschap, weer geld in het laatje van de Supporters-vereniging asv Dronten brachten. Geld dat zoals altijd voornamelijk besteed wordt voor algemene zaken van de voetbalvereniging asv Dronten of activiteiten die op het eigen sportpark plaatsvinden en die de onderlinge betrokkenheid vergroten. Zo is er een bijdrage geweest voor de nieuwe ingang van het sportpark en zijn er samen met de klussenclub nieuwe banken gekocht voor het pleintje voor de kantine. De Supportersvereniging heeft bijgedragen gedaan aan het zomerkamp van de F-pupillen, het E-en F-pupillen toernooi, de Nieuwjaarsloop, enz.. Ook het komend seizoen zullen we weer de gebruikelijke activiteiten, zoals de verloting en het Rad van Fortuin, organiseren en proberen de voetbalvereniging te steunen.
Verder zal er weer een Man of the Match worden gekozen bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal. De vaste sponsor van de Supportersvereniging asv Dronten Bloemenshop de Anemoon heeft toegezegd om ook komend seizoen weer de bloemen te leveren en ook de fotograaf Peter Renkema zal weer de foto’s maken.

Bestuursamenstelling

Het bestuurslid van het eerste uur Willem Okhuijsen heeft aangegeven zijn functie als bestuurslid van de Supportersvereniging asv Dronten meer te leggen. Willem heeft inmiddels een belangrijke functie binnen de kantinecommissie en is van mening dat het vervullen van beide functies niet kan samengaan. We respecteren het besluit van Willem en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe vrijwilligerswerk bij asv Dronten. Gelukkig heeft Willem voor een (kandidaat) opvolger gezorgd want Cora de Jong wil de werkzaamheden van Willem binnen het bestuur van de Supporters-vereniging asv Dronten overnemen. Cora zal tijdens de ledenvergadering van de supportersvereniging worden voorgedragen en de komende periode zal zij al wat taken op zich nemen.
Verder heeft Diana Scheepers haar functie als secretaris van onze Supporters-vereniging asv Dronten neergelegd. Diana is niet meer woonachtig in Dronten en het was voor haar niet meer mogelijk regelmatig aanwezig te zijn. Dirk Sijtsma heeft voorlopig haar werk overgenomen, maar we zijn naarstig op zoek naar een nieuwe secretaris binnen ons bestuur.

 

(Voorlopige) agenda 2015

5 november: Ledenvergadering Supportersvereniging asv Dronten

20 november: Najaarsbingo

28 november: Live muziek na afloop van de wedstrijd asv Dronten – Groen Geel

28 december: Oudjaarsklaverjassen

 

Nadat e.e.a. definitief is zal dit bekend worden gemaakt.

 

Tot ziens bij de wedstrijden van asv Dronten of bij een van de activiteiten van de Supportersvereniging asv Dronten

Let op: Aanvang thuiswedstrijden 1e elftal 15.00 uur


Klik op de hieronder geplaatste nieuwsbrief van vorige uitgaves

 

Share |